Mami bey isimli üyenin son içerikleri

1. Mami bey

1080P'ye alışmış biri 2K'ya geçmeli mi?

Neden RT ayarlarım kapalı kullanayım? 2K' da on saat grafik ayarlaması yapıp kötü ayarda oynayacağıma 1080P' de her şeyi köklemeyi tercih ederim.
  2. Mami bey

O kartla nasıl performans sorunu yaşıyorsun diyenler için: Beamng.drive, ETS2 MP + Grafik modu ve Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda sorun yaşıyorum ve gayet normal. Beamng' de her şey en üst ayarda üzerine grafik modu olunca FPS 40 ile 60 arasında kalıyor. ETS2 MP + grafik modunda ise kalabalık...
  3. Mami bey

Ryzen 5 7600 Rx7800xt Asus Dual A620M-K 16x2 GB DDR 5 6000MHZ CL30 ram 1 TB Goodram SSD 512 GB SATA SSD 2 TB HDD 750W Bronz PSU C15 240MM sıvı soğutucu.
  4. Mami bey

Evet biliyorum ama görüntü farkını his edemeyeceksemm almamın bir anlamı yok ve bazı oyunlarda 1080P' de 40 FPS' i bile zar zor alıyorum veya alamıyorum. Bu oyunlarda 2K' ya geçince daha çok sorun yaşayacağım.
  5. Mami bey

Monitör: Acer EK1 1080P 100HZ IPS 24inc İyi akşamlar. RX 7800 XT kullanıyorum. 24 inc 1080p, 100Hz, IPS bir monitör kullanıyorum ve görüntü kalitesinden gayet memnunum. Sizce 2K monitöre geçmeme gerek var mı? Birçok konuda gözün 2K'ya alışınca artık 1080P'nin 720p gibi geleceği söyleniyor...
  6. Mami bey

Çözüldü✓ ZD Gaming Classic Legend Gamepad Çalıştıramadım!

Yaklaşık 40 dk dır bağlamaya çalışıyordum ama bir türlü beceremedim. Sayende yaptım, teşekkür ederim.
  7. Mami bey

Güç kaynağının fanının dönmesini zorla engellemek sorun çıkartır mı?

İyi günler. Elim de ki 220W PSU'nun fanı 1.9 TDI motor gibi ses çıkarıyor. Bu sistemi sunucu olarak 7/24 kullanıyorum ve benim için öyle çok önemli bir sistem değil. O yüzden gidip de bu sistem için yeni bir PSU veya PSU'ya fan almak istemiyorum. Onun yerine elimde bulunan bir fan var, onu...
  8. Mami bey

Gamepower kaze Q80 alınır mı?

Kaze Q80 monitörün inceleme videosunu gördüm ve özelliklerinden dolayı hoşumam gitti. Markanın Gamepower olmasından dolayı emin olamadım. Sizce alınır mı...
  9. Mami bey

Steam Profil için öneriler

İyi akşamlar. Steam profilimi güzelleştirmeye çalışıyorum. Sizce neler yapmalıyım? Benim gözüme çarpan ilk şey profil çerçevesi oldu. Sizce bu profile uygun nasıl bir çerçeve bulabilirim? Ayrıca başka çerçevelerle uyum için profil fotoğrafında da değişikliğe gidebilirim. Tema: The Last of Us...
  10. Mami bey

The Last of Us Part 1 hakkında düşüncem

İyi akşamlar. Daha 2 saat önce The Last of Us Part 1'i bitirdim. Letf behind ve part 2'yi daha oynamadım. Bu konuda oyun hakkında spoiler vermiyeceğim ve bende daha hem letf behind i hem de part 2'yi oynamadığım için sizde spoiler vermezseniz sevinirim. Maddi durumlardan kaynaklı oyunu ilk...
  11. Mami bey

Steam Kabasakal key de sorun yaşar mıyım?

Merhaba. Kabasakal üzerinden The Last of Us Part 1 Deluxe almayı düşünüyorum. Fiyatı 1,295 TL. Orijinal fiyatını 1.299 TL olarak gösteriyor ama orijinal fiyatı 2.000 TL'den fazla, nedeni nedir? Sorun yaşar mıyım, iade imkanım var mı, alınır mı...
  12. Mami bey

TLOU kayıt dosyası nasıl aktarılır?

İyi akşamlar. Korsan şekilde yunu 3 saat oynadım ve oyunu aşırı sevdim ve kararımdan vazgeçip oyunu satın almaya karar verdim. Save dosyasını nasıl orijinal oyuna aktarabilirim? Acaba orijinal oyunu indirince otomatik kayıt geçer mi?
  13. Mami bey

Steam edge&trigger paketinden çıkan 4 oyun nedir?

Merhaba. Steam de profilimi güzelleştirmeye çalıştığım için sadece 44 Cent'e bu 4 oyunu satın aldım çünkü bu 4 oyun profildeki oyun sayısına +1'den +4 oyun ekliyordu. Satın almışkende oyunları merak ettim ve hiçbir yerde bir şey bulamadım. Oyunları Steam kütüphanemde kategorilere ayırdım ama bu...
  14. Mami bey

Detroit: Become Humman Eski Kayıtı Getirme

Konuya cevap vermek yerine yanlışıkla 1 fazla m yazdığım için cevap vermen beni çok onurlandırı. Teşekkürler.
  15. Mami bey

Detroit: Become Humman Eski Kayıtı Getirme

Konuda oyunla ilgili birkaç ufak spoiler var! Oyunda yaptığım yanlış seçimlerden kaynaklı en sevdiğim karakterim conner serisinin üretimi durdu. Bende biranlık üzüntü ile menüden o bölümün bir öncesine girdim. Oyunu 2. kez bitirmeye başlamıştım. Düşündüğümün aksine, kayıtı yükleyince yeni...
Geri