Mami12 isimli üyenin son içerikleri

1. M

R5-7600X İÇİN KULE TİPİ ÖNERİSİ?

R5-7600X işlemcim var ve xigmatek pano s kasa kullanıyorum kasamın hava akışı gayet normal ama soğutucum çok kötü işlemci %50 kullanımda 70-75 derecelere çıkıyor bana çok iyi bir kule tipi soğutucu lazım. Önerilere açığım
  2. M

5070 GTA5 LEGACY FPS?

Arkadaşlar 5070 kullanan arkadaşlar gta5 legacy de ultra ayarlar msaa kapalı kaç fps aldığını söyliyebilirimi.Bende fps 180-120 arası değişiyor yağmurlu havada ama gpu kullanımı 50 üzerine çıkmıyor
  3. M

TLOU P2 İNDİRİMDE Alınır mı??

Hocam onu oynadım bitirdim 3-4 hafta oluyor o yüzden sordum alınır mı? diye
  4. M

KAVREMVR.EXE NASIL KULLANILIR?

kaspersky remover uygulamasından kaspersky standart uygulamamı kaldıracaktım ancak kaspersky remover uygulaması içinde hangi kaspersky sürümünü kaldıracağınızı soruyor orda kendi uygulamamı buldum ancak uygulama yanında mr9-mr13-mr20 vs yazıyot hangisini seçeceğim onu soruyorum
  5. M

NZXT H210l alınır mı?

hocam bildiğim kadarıyla kasada mini ITX ana kart desteği var yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
  6. M

KAVREMVR.EXE NASIL KULLANILIR?

Kasperskyi silmek için kullancağım baştan kuracağım çünkü kasperskyi ancak kavremvr.exe yi açınca uygulama seçme kısmında birçok uygulama var kendi uygulamamı buldum ancak mr20 felan yazıyor yanında onlar nedir ve hangisini seçeceğim bilmiyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
  7. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Ha pardon hocam olur tabii ki neden olmasın sıcaklığı iyi derecede düşürsün yeter 1757074231 Benim şimdiki soğutmam işlemci yüzde 50-60 kullanımdayken 80-85 dereceye çıkarıyor baya kötü yani
  8. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Hocam o benim soğutmam ben sizden sıvı soğutma önerisi istiyorum.
  9. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Destekliyor hocam.
  10. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Bu arada bütçe 5-6k felan
  11. M

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ?

Ben 2 ay önce kasayı alırken parça seçimini güzel yaptım ama bütçeden dolayı pek iyi bir soğutma seçemedim seçtiğim soğutma rampagein kule tipi bir soğutmasıydı bana işlemciyi iyi soğutacak bir sıvı soğutma lazım işlemcii;7600X
  12. M

GÖREV YÖNETİCİSİ GPU KULLANIMI?

Beyler bilen varsa yazarsa çok teşekkür ederim
  13. M

GÖREV YÖNETİCİSİ GPU KULLANIMI?

Beyler görev yöneticisi oyundayken yüzde 10 ekran kartı kullanıyor gözüküyor bu nasıl olabilir yada nasıl çözerim alt-r 97 diyor o yüzde 15- 20 gösteriyor 97 olduğunu biliyorum ama neden görev yöneticisi 15-20 gösteriyor
  14. M

TLOU P2 İNDİRİMDE Alınır mı??

TLOU P2 şuan yüzde 20 indirimde 999TL ve benimde 200TL lik bir indirimim var alınır mı? yoksa yakın zamanda indirime girermi acaba?
  15. M

Kaspersky GPU Kullanımı

Kaspersky Standart kullanıyorum ve son 1 haftadır yüzde 4 civarı gpu kullanıyor önceden kullanıyormuydu hiç dikkat etmedim,kapatınca gidiyor kullanım ama açıkken yüzde 4.4 kullanıyor bu bir sorun teşkil eder mi? yada nasıl çözerim sil yükle yapmayı denedim.Performansa etki eder mi?
Geri