mami2314 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yeni Ekran Kartı Aldıktan Sonra Sinyal Yok Hatası

abi bende sadece hdmı var dp yok öyle hdmı 2 denedim olmadı
  2. M

abi pcıe kablosunu filan taktım monitördede tuş var evet
  3. M

pek pc den anlamıyorum kasa altta ve çıkarıp takmam imkansız gibi başka çözüm varmıdır abi bilgisayarcıya götüreyimmi abi
  4. M

yardıma çok ihtiyacım var ben 3 ekran kartı aldım rx 6600 gtx 1660 super 2. rx 6600 ve 4.yeni ekran kartımı aldım msı gaming rtx 5060 sıfır daha dün aldım ve pc açınca kasa çalılıyor fakat monitör hala bekliyor siyah ekran monitörün ışığı turuncu yanıp hdmı 1 sinyal yok diyor ve 10 saniye sonra...
  5. M

Bilgisayar Yeni Ekran Kartı Aldıktan Sonra Sinyal Yok Diyor.

yardıma çok ihtiyacım var ben 3 ekran kartı aldım rx 6600 gtx 1660 super 2. rx 6600 ve 4.yeni ekran kartımı aldım msı gaming rtx 5060 sıfır daha dün aldım ve pc açınca kasa çalılıyor fakat monitör hala bekliyor siyah ekran monitörün ışığı turuncu yanıp hdmı 1 sinyal yok diyor ve 10 saniye sonra...
  6. M

Ea fc 25 beceri oyunlarında duran topta farklı kamera açısı veriyor

Beceri oyunlarında bazı duran top larda oyunun maç yaparken kamera açısını veriyor nasıl düzeltebilirim.?
  7. M

Zula hesap açamıyorum

Zulada yemi hesap açarken herşeyimi girdim fakat create accounta tıklıyorum yazı sadece beyazlaşıyor hiç bir şey olmuyor sitelerine gireyim dedim error1015 hatası alıyorum ne yapmalıyıp?
  8. M

EA FC 25 BİR DAHA GÖSTERME SECENEGİNİ GERİ NASIL GETİRİLİR

Merhabalar ultimate team de oyuncu satarken biraha gösterme,hayıt,evet var ben yanlışlıkla birdaha göstermeye tıkladım sonrasında dalgınlık ile oyuncumu sildim bunu nasıl geri getirebilirim.?
  9. M

Bilgisayarda Excaliburun duvar kağıdı yok

Windows 11 kullanıyorum bilgisayarı 2 kere sıfırladım ilkinde ve sıfırlamadan önce Excalibur duvqr kağıdı vardı şimdi yok dosyalardada yok tekrar mı sıfırlasam değişik hissettiriyor indirmekte istemiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin bilgisayarı sıfırlarsam çözülürmü lütfen yardım edin.
  10. M

Çakma Ps4 kolu Gta 5'te çalışmıyor

Nasıl yapıcam peki
  11. M

Çakma Ps4 kolu Gta 5'te çalışmıyor

Başlıktaki gibi ne yapsam olmuyor.
Geri