mami25273 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Cars araba uyguna nereden alinir

Koleksiyon için cars arabası almak istiyorum orjinal uyguna nereden alabilirim bütçe 400
  2. M

Ghost of tsushima 2 farklı sürüm

Teşekkürler
  3. M

Ghost of tsushima 2 farklı sürüm

Ps5 im var ghost of tsusmia almak istiyorum https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTDIRECTORPS4 bu sürümü ps5 te oynayabiliyormuyum yoksa bu sürümümü almalıyım https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA03208_00-GHOSTDIRECTORPS5
  4. M

Ps plus essential oyunları kalıcımı

F24 geldiğinde 1 aylık Ps plus essential aldım kütüphaneye ekledim üyeliğim bitince oyunu oynayabiliyormuyum
  5. M

Ps plus essential oyunları kalıcımı

F24 geldiğinde 1 aylık Ps plus essential aldım kütüphaneye ekledim üyeliğim bitince oyunu oynayabiliyormuyum
  6. M

Ps store yaz indirimleri

Ps store yaz indirimleri ne zaman oyunlarda çok indirim olurmu
  7. M

Ps5 için TV mi monitör mü

Ps5 slim var elimde grundig munich 43 cle 6845 ap TV var bide Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8 monitörü var genelde god of War rdr2 FIFA gibi oyunlar oynayacağım hangisi daha iyi
  8. M

Ps5 monitör mü tv mi

Ps5 slim var elimde grundig munich 43 cle 6845 ap TV var bide Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8 monitörü var genelde god of War rdr2 FIFA gibi oyunlar oynayacağım hangisi daha iyi
  9. M

Ps5 nereden güvenilir ucuza almalıyım

Teşekkürler
  10. M

Hangi satici
  11. M

Ps5 almak istiyorum bütce 20k sahibindene çok güvenemedim nereden almalıyım
  12. M

2024 yılında hangi konsolu almalıyım

PS plus yıllık Alınır mı?
  13. M

20k maksimum
  14. M

Elimde işimi görebilecek laptop var oyun oynatmıyor konsol almak istiyorum ne almaliyim
  15. M

PC için gamepad önerisi

PC için gamepad almak istiyorum 500 TL bütçem var hikayeli oyunlar oynuyorum en iyi gamepad nedir
Geri