Arkadaşlar benim mouseyi yediler mailde dönüş yapıyorlardı bu gün içerisinde gönderilmeyen kargonuz gönderilecek dediler fakat hala dönmediler maildede bakmıyorlar telefon numaralarına yanlış ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
1699383264
Kanka maile bakmıyorlar artık yazıyorum geri dönüş...
Arkadaşlar mail gönderdim connect game ye bu gün lapandı yarın gün içerisinde ürünü göndereceğiz dediler sizce güvenmelimiyim yoksa bankayla konuşup ücret iadesini yaptırmalıyım
Kanka bana sadece mousepad geldi başka bir şey gelmedi ikisinide aynı koliye buraktık diyorlar kargo firmasını aradım tek kargo aldık diyor fakat sadece mousepad var başka bir şey gelmedi
Arkadaşlar çok acil bir şey oldu ben bu siteden hem darmo şarkı m34k aldım hem de mpc-450 mouse ped aldım mousepad teslim edildi fakat mouse ile ilgili herhangi bir takip numarası sipariş numarası hiçbir şey verilmedi ücretlerini ödedim connect hanenin telefon numarasını arıyorum ulaşamıyorum...
Kanka şuan hali hazırda gamepower ogre RGB kullanıyorum ama çok büyük mouse ya çarpıyor hep düşük dpı kullandığım için o yüzden%60 klavye almak istiyorum
Kanka klavyeler nasıl acaba benim için gecikmesi faln çok önemli çok gizli bir klavye arıyorum tuşa bastığım an MS değerleir falan iyi olsun istiyorum bu optic switchler varmış işikla iletişim saglayan bu klavyeler nasıl bilgi verebilirmisiniz
Evet pi su kötü işlemcide eh işte bence bana kalırsa işlemci yükseltmeli öneririm yani en azından bir 12.400 ev yapman senin açından 3060 ile 3.060ti zaten 5600x falan çok güzel gider yani en azından ileriye dönük tekrardan parça değiştirmek zorunda kalmazsın bence bana kalırsa işlemcini bir...
Düşür kanka düşür 7700x koy
1686002447
Tamam kankacığım bekliyorum
1686002570
Yav arkadaş bu sistem toplamak ne kadar sıkıntılı bir şeymiş ya ömrümden ömür gitti ya daha bir de kafama uyarsa birazdan kredi çekip alacağım
Kanka şu an parçalar kafamda nette acil bir sıvı soğutma enerjisine ihtiyacım var anakart gb'ın b650 varmış bir tane güzel bir parça arkadaşım biri önerdiği gerçekten de kafama yattı onu alacağım bana bir acil yerinden sıvı soğutma önerisi yaparsanız güzel kaliteli bir şey çok iyi olur 360...
GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX DDR5 kullandığım anakart bu kullanacağım işlemci ryzen 7 7700x işlemci overclock yapacağım bana yüksek performanslı soğutması güzel rgbc önemli değil biz sıvı soğutma önermeniz lazım 360 milimetre olması lazım
Hacı orada bir yanlışlık oldu ya aynen 62 64 arası falan ama 1080p için toplaman lazım bana aynı 4.080 işte en kötü işlemci olarak 7.700x sıvı soğutma 360 milimetre falan olması lazım