mami64 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bu sistem ise yarar mi 21 volt sarj devresi

21volt 3 amper trafo bagilicam bu devrede batarya dolunca kesip acacak devre olacak is yapar mi
  2. M

Araba almayı düşünüyorum bütcem 200 300 k arası

Araba almak istiyorum. Ve bucem 200 300 arası oneri ala bilir miyim
  3. M

Cpu gpu kulanimi esit

Acer nitro 5 rtx 3050 ti rayzen 5 6600h Laptopum var ve oyunlarda cpu ve ekran karti nerdeyse agni degerlerde çalışıyor Örnek steam pubg islemci 60 ekran karti 70 klanim
  4. M

Leprop 3050 ti trmal ped oneri

3050ti icin tremal ped almam lazim yardim
  5. M

Acer nitro amd 5 6600h rtx3050

Acer Nitro 5 ryzen 5 6600 h RTX 3050 laptop Bilgisayarım var her oyunda işlemcim ve ekran kartı Tam performans çalışmıyor Ne yapabilirim
  6. M

Tecno camon 30 yardım

Teskur ederim peki kontrol panelini nerden ayarlaya bilirim ve arkasındaki kormizi isigi
  7. M

Tecno camon 30 yardım

Camon 30 aldim ve konteol paneli nasil ayarlaniyor ve bu kamerada 0.6 yok bunu nasil coze bilriiz
  8. M

Masa üstü pc 3050 ti fps artırma

fps nasılartıra bilirim aayarları nedir
  9. M

Masa üstü 3050ti fps artırma

eyw yaptım knk
  10. M

Arduino mu ESP 32 mi rasperipay pico mu

Teşekür ederim hocam
  11. M

Masa üstü 3050ti fps artırma

3050 ti masa üstü için tam FPS artırılır nasıl alınır ayarları nedir AMD işlemci için bide
  12. M

Eyw önerdiğiniz video ders var mı
  13. M

😂 Güzel olmuş eline sağlık bende Arduino ve ESP var ama yazılım bilmiyorum konu orda başlıyor Arduino ve ESP c++ kullanıyor pico farklı yazılım kullanıyor ve İngilizcem yok ondan dolayı arada kaldım
  14. M

İngilizcem hiç yok bilmiyorum İngilizceyi geliştirmeme yardımcı olacak veya sıfır bilgiyle proje yapa bileceğim Kart hangisi
Geri