mamicim isimli üyenin son içerikleri

1. M

VALORANT 3.PARTİ YAZILIM BAN SEBEBİ

yeni hesap açtım ve maçın 1.dakikası dolmadan buda banlandı :D şaka gibi bişe ya :D
  2. M

hayır kullanmıyorum. diğer cevaplarda mouse tuş atamalarını da attım bakabilirsiniz.
  3. M

hesap banı benimki sadece.
  4. M

hesap 0 lwl bir hesap olduğu için hesap banı pekte sorun değil. Benim korktuğum şey yeni hesap açınca onunda yemesi. Sonuçta neyin buna sebep olduğunu bilmiyorum. En azından şunlar şunlar sebep oluyor diye kesin bir bilgiye ulaşabilsem önlem alıp yeni bir hesapla oynayabilirim.
  5. M

tabii ki de mesaj gelir gelmez burada paylaşırım. İlginiz için teşekkür ederim.
  6. M

oyun içi mouse kısayol tuşlarını bile kullanmadım :D
  7. M

hayır tabikide bu dediğinizi yeni duydum. Benim dediğim Mouse'un kendi yazlımı ve tüm tuş atamaları bunlar.
  8. M

Knight da online oyun. Ve tam olarak g300s yazılımda macro varda derken neyi kastettiniz. Mouse zaten macro mouse.
  9. M

Kardeşim belirttiğim gibi 0 hesap. Şu önyargınızı artık bi yenin. Eğer dikkatli okuduysan kesinlikle haksız yere demiyorum. Pc'de bulunan programları yazdım. Bunlardan birisi ban sebebi mi bilgisi olan var mı diye soruyorum.
  10. M

Arkadaşlar kısaca özet geçiyorum pc yeni formatlandı. İçinde KO ve Valorant dışı oyun yok. Ekstra program olarak sadece discord, teamspeak ve g300s'in driverı yüklü . Office programlarını bile yüklemedim. 0'dan hesap açtım eğitim modundan sonra ilk maça girdim. 4. raudn'da adamı öldürdüğüm gibi...
  11. M

VALORANT 3. PARTİ YAZILIM BANINA NE SEBEP OLUYOR

attım ama cevap ne zaman gelir muamma.
  12. M

2.elde A'ya pusup 3 kişiyi vurdum. 4. elde de adam C'ye bomba kurup üstüne duvar kurmuş. Duvarı kırınca adam içinden çıktı adamı öldürdüğüm gibi ban yedim :D
  13. M

Bilgisayarı yeni formatladım. Oyun olarak KO ve Valorant dışında hiçbirşey yüklü değil. Bunun dışında pc de sadece teamspeak ve discord var. 0'dan hesap açtım eğitimi bitirip ilk maça girdim. 4.rauntta adamı öldürdüğüm gibi hesap ban yedi. Sebebi 3.parti yazılım. Mouse G300s. Gerçekten Vanguard...
Geri