MamiKK isimli üyenin son içerikleri

1. MamiKK

Superbox 5G 14 Gün İçinde Bedelsiz İptal Eden Var mı? Ping Sorunu Yaşıyorum

hiçbişey olmicak :d tr bura 1782770140 Peygamber sabrı varmıs
  2. MamiKK

Superbox 5G 14 Gün İçinde Bedelsiz İptal Eden Var mı? Ping Sorunu Yaşıyorum

her türlü ödeme yapıyosunuz, thh felan kurtarmıyor allaha emanetsiniz tammaen. allah sabır versin 12 ay zor dayandım
  3. MamiKK

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

WİN 11 KURDUM DÜZELDİ 1782662359 WİN 11 KURDUM DÜZELDİ
  4. MamiKK

AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Bu bendede bar ddu ile silip geri yükledim hiç bi işe yaramıyor
  5. MamiKK

Çözüldü✓ Ekran Kartı Hatası ve Driver

aynı şeyleri yaşıyorum, ekstra olarak amd uygulaması açılmıyor ve güncellenmiyor ddu ile silip yükledim ancak fayda etmedi. ekstra monitör 1 hz de kalıyor değiştiremiyorum, hiçbir oyuna giremiyorum
  6. MamiKK

Yardım 2 Tane Ethernet Girişli Wifi Güçlendirici Lazım

Hocam ürün geldide yanlış ürün göndermişler, aradım konuştum bahsi geçen gibi farklı bir ürünleri yokmuş, 2 tane girişli. Tek girişli model yollamışlar. İade edeceğim, farklı bir yerde var mı?
  7. MamiKK

Yok hocam Kahramanmaraştayım internetten sipariş geçtim direkt, F5 atınca düzeldi. Teşekkür ediyorum
  8. MamiKK

Yok hocam eyvallah sıfır taraftarıyım her zaman 1780872702 Site milattan kalma galiba ödeme kısmında kalıyorum
  9. MamiKK

Hızır mısın be adam?
  10. MamiKK

WiFi güçlendirici almak istiyorum ama 2 girişli olması lazım Biriyle pcyi bağlamam lazım Biriylede kendisine internet gelmesi lazım İnternette bulamadım bildiğiniz model var mı Bütçe olarak ucuza iş yapsın kafi
  11. MamiKK

🔥İndirim Bosch Darbeli Matkap + Takım Çantası 1.936 TL🔥 (Peşin Fiyatına 9 Taksit)🔥

Bunu kullanıyorum soru varsa alabilirim 1776282318 içinde 3-5 tane geliyor 1776282396 gidilir bence ama perde beton olan yerleri delemiyorum 3 uç erittim, tokide oturuyorum belki bizimki cok saglamdır bilmiyom
  12. MamiKK

❌İndirim Bitti! Getir'de Ülker Çubuk Kraker 1 TL

çok güzel konuşmuşsun
  13. MamiKK

❌İndirim Bitti! Getir'de Ülker Çubuk Kraker 1 TL

BEDAVA OLSA GİNE ÜLKER ALMAM, ALDIRTMAM 1775046202 Bence ülker in ürün içeriğini okumuyosun, bu kadar tepki boş değil, şu zararsız gibi duran ürünün içeriği İçindekiler: Buğday Unu, Palm Yağı, Tuz (%3,5), Emülgatörler (Lesitinler (Soya içerir), Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritlerinin Mono ve...
  14. MamiKK

Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F6CPWRFR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bende bundan var 7800x3d ile kullanıyom soru varsa alabilirim
  15. MamiKK

Csfloat'ta alacağım bıçakta site ne kadar komisyon keser

Benen böyle bi komisyon aldı 1773053634 Not: ürünü 80 dolara sattım, 78.40 dolar bana kalan bakiye, çekim ücretinide yukarıda görüyorsunuz 1773053691 Ayrıca ürünü sattıktan 8 gün 12 saat sonra çekim yapabiliyorsunuz, paranın gelmesi ortalama 3 iş günü sürüyormuş (ilk defa çekim yapıyom, az önce...
Geri