MamiKK isimli üyenin son içerikleri

1. MamiKK

🔥İndirim Elidor 400ml 99,90 Clear 350ml 109,90

bu iki marka bende acayip saç döküyor ve kepek yapıyor bide blendax
  2. MamiKK

Kışlık Parfüm önerisi

blue de chanel
  3. MamiKK

Puma mı daha iyi skechers mi

calvin klein evet, hocam iki markada bence iyi fakat alacağın ürün ayakkabıysa eğer menşeisine dikkat et, tişört vs ise menşei çokta önemli değil bence.
  4. MamiKK

Yardım 9000 TL Saat Önerisi

dostum senin zevkini bilemem, benim hoşuma giden şey senin hoşuna gitmeyebilir. bu kararı kendin vermelisin, başkaların fikrine göre değil. SaatveSaat e girip bakabilirsin. değişik/rolex tasarımlı saatler istiyorsan versace biraz daha kodaman saati istiyosan boss
  5. MamiKK

Çözüldü✓ İnternet 4-5 gündür yavaş.

görev yöneticisinden görünüyo sadece bilgin olsun
  6. MamiKK

Yardım 9000 TL Saat Önerisi

hocam farklı bi model istemiyosan hepsi birbirine benziyo zaten, bi tanesini alıp geçebilirsin bence. 1760722845 ve bence th gibi saat markası olmayanlar yerine sadece saat üretenleri tercih etmelisiniz saat konusunda. seiko vs
  7. MamiKK

amd update servis ve windows updatte öyle hocam, m2 olmasına rağmen bazen masaüstünde donuyor
  8. MamiKK

Puma mı daha iyi skechers mi

Türkiye menşeili ürünlerin kalitesi çok kötü, Çin menşeili ürünlerin kalitesi ortalama, Genel olarak avrupa yada abd üretimli ürünler tercih edilmeli, markalar ucuza üretmek icin adını bile kirletebilecek seviyeye geldiler bence. kos koca CK dediğimiz firma Hindistanda üretim yapıyor, gömlek...
  9. MamiKK

Kpss Devlet Memuru Sınavı

bence kimse bisey bilmiyor herkes sallamis
  10. MamiKK

Ateist olarak bir teorim var sizce iyi bir teori mi?

hocam bende kendimi ateist gibi gören biri olarak, dinleri insanlar birbirine girmesin diye yapıldığını düşünüyorum. Örneğin din diye bişey olmasa şuan bence Fakirler Zenginleri doğruyor olurdu, Hükümet vs gibi şeyler olmazdı, herkes kendi devletini kurmaya çalışırdı, senin benim gibi işçi ve...
  11. MamiKK

Yardım Amazon Prime İndiriminde Fiyat Yükseltip Bitince Geri Düşürüyor ?

işin tadinı kaçırdılar hocam hiç eski kaliteleri kalmadı bence, standart markalar gibi davranıyorlar artık
  12. MamiKK

bende oynamadığım codları, valoyu ve lolü güncelleyip durduğu için pc kasıyordu hepsini sildim bugün QVBŞKLJASBD Bazen cok basit bisey bile gözden kacabiliyo
  13. MamiKK

Yardım Amazon Prime İndiriminde Fiyat Yükseltip Bitince Geri Düşürüyor ?

bunlarda isin tadini kacirmaya basladi iyice, benimde 1000 liraya aldığım tişörtümü kargoya vermediler, stok bitmiş dediler. 2 saat sonra 1500 liraya stok actilar
  14. MamiKK

Akplileri kötüleyen bir bilgisayar oyunu yapsam dava yermiyim

direkt hedef göstermek yerine gönderme yaparsan bişey olmaz bence, atıyorum aaa diye isim vermek yerine isim vermeden/logo göstermeden gibi
Geri