MamiKK isimli üyenin son içerikleri

1. MamiKK

Millenicom Pismanlıktır

Yürk telekom altyapısı kullanıyodum ama millenicom müşterisiydim, millenicom 12 gün internet vermedi bende türk telekoma geçtim, geçtiğim an internet geldi. Millenicom arıxa var türk Telekomdan kaynaklı diyordu ama ttye geçtiğim an sorun düzeldi
  2. MamiKK

Çözüldü✓ SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PULSE 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı nasıldır?

valla arkadas bilmiyom anlamiyom diyo ama sağa sola böyle sallıyo
  3. MamiKK

Çözüldü✓ SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PULSE 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı nasıldır?

16gb varken neden 8 istiyon... sistemi zorlar diyon sonra bilmiyorum diyon, ben insanları anlamamak
  4. MamiKK

Yardım Rgb Çoklayıcı alırken nelere dikkat edilmeli

MSI MB PRO B650M-P AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI DP VGA 2X M.2 USB3.2 2.5G LAN MATX https://app.hb.biz/WI0Dm7o8iXSU Ürün bu hocam, ben tam anlatamadım ama sen anlamışsın. Teşekkür ediyorum
  5. MamiKK

4 tane var hocam, anakartta 4 giriş var ama pinleri 3 kabloların ama anakart 4 pin
  6. MamiKK

Kasam asus a21plus Anakart msi b650m pro 360mm sıvı soğutucum var ama rgb kabloları 3 pin fakat anakartımdaki takacağım yer 4 pin bunun için çoklayıcı alıp olayı çözmek istiyorum, alırken nelere dikkat etmeli
  7. MamiKK

XDrive 15'li Plus Alınır mı ?

he hocam şimdi gördüm yanlış yazmışım düzeltiyorum
  8. MamiKK

konuyu gördüğünü düşünüyorum, hira
  9. MamiKK

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Arkadaşın yazdığı gerçek, premiumun varsa öyle oluyor
  10. MamiKK

Bugün Bilgisayar Alsanız Sorunsuzdur Dediğiniz Site Hangisi?

+69tl kargo olayı beni koparıyo ya 😂
  11. MamiKK

Konuyu atiyim direkt 1768581853 https://forum.donanimarsivi.com/konu/xdrive-hira-satin-aldim-merak-ettikleriniz-nelerdir-inceleme-soru-cevap.1080905/
  12. MamiKK

hira kullanıyorum pişmanım keşke hawk alsaydım diyorum
  13. MamiKK

Öneri DDR5 RAM ALMAK İSTİYORUM

Bende ram aldıma orjinalliğini nasıl sorgulayabiliriz? 2. Elden aldım, ramin üstündeki etikette bulunan yazıların kalitesiz olduğunu düşünüyorum.
  14. MamiKK

EasyCep üzerinden değişen parçası olmayan yenilenmiş telefon alınır mı?

Şubeden aldım hocam, Kahramanmaraş Piazza Avm
  15. MamiKK

EasyCep üzerinden değişen parçası olmayan yenilenmiş telefon alınır mı?

Böyle bir ürün aldım büyük bir yalan, 512gb olan telefon apple sisteminde 128gb görünüyor en basidinden
Geri