Kardeşim ne boş muhabbet yaptınız ya ne güzel 9 taksitle alabileceğimiz sistem paylaşmış herkes hersyi farkında taksit olmayanı alamıyoruz gücü yeten daha iyilerini alsın yok şu yok bu yok şu söyle al tarafı açıp bi oyun oynayıp kapatvaz işlerimizi yapcaz ne uzattiniz ya atom parçalamiyoruz
Hocam ne başvurusu yaptınız bizede 1 sene önce kutu geldi başka birsey yapmadılar arıyorum altyapı yok diyorlar sokaktaki bütün binalara fiber bağladılar bizimki kaldı böyle baglamadilar arıyorum sadece vdsl başvuru yapabilirsiniz diyo TT
3 gün önce n11 de 700w lik bir psu aldım ekran kartını besleyemedi reset attı büyük ihtimalle 700w veremiyor sahte onu iade edip şimdi hepsiburada dan bunu sipariş verdim yorumlar iyi gözüküyor, bu psular ne kadar pahalanmış onceden boş kasa alınca yanında verilmiyormuydu :(
Şimdi sipariş...
Bende bunu alacağım 1 haftadır bakıyorum uygun fiyatlı alınabilecek seviyede bu var
https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?ftid=9zqh33w6kp3kgsnl&url_src=and-product-detail