Uzun uğraşlar sonucu çözümünü böyle buldum arkadaşlar deneyip yorum yaparsanız sevinirim.
Bu ayarı kapalı yapınca bende bu sorun düzeldi umarım sizdede düzelir.
Merhaba, eski bir Casper laptopum var ona macOS kurmak istiyorum. Ama bazı sorularım var.
Nasıl kurabilirim bilmiyorum yardım edecek birisi olursa çok sevinirim.
İstediğim zaman BIOS'tan diski sıfırlayıp Windows'a geri geçebilir miyim?
Şu anda Windows 10 işletim sistemi ile çalışıyor.
i5...
1 sene önce hevesim yüzünden bilgisayar aldım ama 3-4 ay oyun için kullandım şu anda oyun vs. oynamıyorum bilgisayarı satmak için ilana koysam da henüz bir gelişme yok bende freelancer tarzı işler yapmayı düşünüyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum az çok photo shop kullanabiliyorum...
İtopya.com'dan 15.05.2023 tarihinde aldığım hazır sistemimi 26.06.2024 tarihinde çalışmama sorunu ile İtopya.com servisine gönderdim arızalı olan parçayı değiştirip gönderdiler. 16.07.2024 tarihinde kargo elime ulaştı. Kargonun dış kutusunda herhangi bir hasar yok. Ama kasamda ezilmeler...
İphone düşünür isen temiz bir 7 plus işini görebilir bence ama onuda bi kaç ay kullanıp 8plusa yükseltirsen daha iyi olur.
Telefon alım satım tamir işi yapıyorum o yüzden önerim bu yöndedir.
Android kısmında Xiaomi olabilir.
Garantisi bitse bile servisine gönder bence reis zaten garantisi olsaydı bile garanti dışı kullanıcı hatası diye bildirirlerdi.
Yani en iyisi servise göndermek.