mamır90 isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Hotiç Erkek Deri Spor Ayakkabı 🔥698₺

Hazır ayakkabı konusu varken. Amazon bazı ayakkabıları Flo gibi yerlere göre neredeysen bin tl daha ucuza satıyor sebebi nedir? (Puma, nike gibi markaları)
  2. M

Yardım Türknet sizce nasıl ?

Benim pek bilgim yok ama ben tt'yim kötü
  3. M

Monstordan laptop aldım.

monstorda yoktur bence ama
  4. M

Monstordan laptop aldım.

Yok son çağrı 21.00 da alıyorlar.
  5. M

Monstordan laptop aldım.

Yarın arasam desem ben mağazadan almak istiyorum olur mu acaba?
  6. M

Monstordan laptop aldım.

Monstordan laptop aldım fakat kadıköy mağazasından teslim almak istediğimi belirttim seçeneklerde ama teslimat yeri ev adresim olarak gözüküyor ne yapmam lazım? Mağazadan almak istiyorum. https://hizliresim.com/c9m24l1
  7. M

Genel Sosyalleşme ve aktivite bulma

Tamam kanka sağol
  8. M

Haklısın yalan yok. Sence ne yapayım önerin ne? unut takma vs olmuyor duygularımı yenemiyorum
  9. M

Demekle keşke olsa o kadar kötü durumdayım ki bazı şarkılar vardı hep beraber dinlerdik onları tesadüfen bile bir yerde duysam kötü oluyorum Naısl kurtulacam bu düşünceden bilmiyorum
  10. M

Bir kızdan ayrılma olayı varda o yüzden dinlenemiyorum kafamın içi sürekli onda o yüzden bir şeylerle oyalanmam lazım evde pc bakıyorum ama oda bir yere kadar
  11. M

Okul olayı yok ya hafta içi bir şekilde iş vs geçiyorsa hafta sonu çok bunalıyorum yaş 24
  12. M

Fitnesse gittim ama bir süre sonra sıkıldım böyle spordan ziyade aktivite olsa daha iyi olacak
  13. M

Merhaba arkadaşlar İstanbulda yaşıyorum pek arkadaş çevrem ve sosyalleşecek ortamım pek yok. Etkinlikler kurslar vs tarzı şeyler neler önerirsiniz bana?
  14. M

GetContact Kullanımı

Deneme yanılma yöntemi yani
  15. M

GetContact Kullanımı

Peki üyelik satın alısam kim o şekilde kaydetmiş kesin görebilir miyim?
Geri