Bir kaç kaynakta okuduğum ve çok dindar bir arkadaşımın söylediğine göre Atatürk okulda anlatılan gibi biri değil de aşırı kötü bir insan olduğunu anlattılar. Söylediğine göre Atatürk Allah a küfür edip sürekli Allahı alçaltmaya çalışıyormuş. Sizce bu bir iftiramı yoksa gerçek mi?
Steam'deki oyunlarım sürekli çöküyor. Sorunun ilk başta oyundan kaynaklı olduğunu düşündüm ama RDR 2, Witcher 3, ETS 2 oyunların bugün içerisinde çökmesinden dolayı ve ETS 2'yi silip yeniden yüklemememe karşın oyunun hala düzelmemesinden ayrıca oyunlar çöktüğünde steamında otomatik kapanmasından...
Technopat forum candır yiğenim. Burda konu açıyorum cevap veren yok. 50 konu açıyorsam 40 tanesine cevap verilmiyor geri kalan 9 tanesine yalan yanlış bilgi veriliyor. 1 taneside şüpheli
Yıllarca bütçem ek vermediği için ama kullanmak zorunda olduğum için crackli Movavi vhs video editor kullandım. Artık bütçem el verdiği için yaklaşık 30 dk önce Movavi vhs editor ömür boyu olan paketi satın aldım. E postama bir lisans kodu gitti. Ayrıca bir adette yazılımı indirme linki...
Bütçem maksimum 1.500 TL. Palm grip tutuş stilim var ayrıca elim 17 cm. Kablosuz fare arıyorum ama RGB veya tek renk LED'li bir fare bulamadım o yüzden kablolulara dönmek zorunda kaldım. Işıklı olması benim için çok önemli. Şahsen benim gözümde ışıksız oyuncu faresine 1000 TL vermektense 100...
Ulan şakana...
Yarım saattir evde boş bos volta atıyorum. Akıllı bileklik stres uyarısı verip duruyor, yemei dahi yiyemedim. Hiç bir şey yapamadım, yatamadim bile. Kalbim yerinden fırlicak gibi...
Kesinlikle bir sorun yaşamam demi emin misin?