selamlar hayırlı akşamlar, sjcam sj8 pro aksiyon kamerası aldım orijinal mikrofonu da aldım lakin mikrofon kalitesi berbat mikrofonu kestim biçtim jak çevirici ile denedim kamera sesi almadı aynı haliyle geri bağladım bu sefer orijinal mikrofonu da görmez oldu. sjcam sj4000'e harici mikrofon...
Arkadaşlar selamlar uzun süre giden batarya telefon önerisinde bulunabilir misiniz bir süredir araştırdım redmi note 13 pro var bu cihazın kullanım süresi uzun mudur veya sizin önerilerinizi nedir oyun oynerken uzun süre gitsin
2. el cihazda benim çok başım yandı o yüzden şahıstan 2. el almaya çok çekiniyorum, en azından bir firmadan alır eğer bataryada çok sıkıntı yaşasam bile orijinal batarya ile değiştiririm diye düşündüm
çok teşekkür ederim son olarak bir şey daha sormak istiyorum, m51 olarak belirttiğiniz cihazı easycep diye bir sitede buldum yenilenmiş cihaz olarak satıyorlar https://easycep.com/samsung-galaxy-m51-128-gb-siyah-cep-telefonu-2704 almak mantıkl mı?
teşekkür ederim acaba bu belirttiğiniz marka telefonların yurt dışı cihazları var mıdır? daha uyguna gelmesi adına zaten android olduğu için imei atması da basit olur
Herkese selamlar, kuryelik için telefon almayı düşünüyorum şarjının uzun gitmesi çok önemli zırt pırt powerbank ile uğraşmak istemiyorum açıkcası redmi model bir telefon alıp deji marka mucize batarya adı altında satılan bataryalar var bununla bataryasını mı değiştirsem acaba öneriniz ne olurdu
Merhabalar arkadaşlar,
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Bilgisayarımı hızlandırmak adına ssd takmak istiyorum ama bilgisayarım için hangi ssd uyumlu olur bilmiyorum.