Mamot23 isimli üyenin son içerikleri

1. M

5000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Razer Barracuda almayı düşünüyorum ama başka model öneriniz varsa da almak isterim. Bütçem 5000 TL'ye kadar üstüne çıkacağımı pek sanmıyorum.
  2. M

Patriot P320 1TB ssd nasıldır?

PNY CS2230 TB SSD'im arıza yaptı ve garantiye gönderdim. Patriot P320 1TB ile değişim yaptılar. Aralarında büyük bir fark var mı?
  3. M

Bilgisayarım yük altına girince standby mode yazıyor.

Hocam sorun birkaç gün içinde yavaş yavaş başladı. Soğutucuyu taktıktan sonra oyuna girdim test ettim vs. Onda bir sorun göremedim.
  4. M

Cpu sıcaklığında sorun yok yük altında 60 dereceyi geçmiyor. 1718308413 3000-4000
  5. M

Psu öneriniz var mı? Bunu garantiye göndereceğim şimdilik yakın zamanda değişirim tekrardan sorun çıkarırsa.
  6. M

Sizce sıkıntısı arıza mı yoksa yetersiz mi geliyor? Yeni soğutucu aldıktan sonra oldu bu.
  7. M

Hocam occt testi yapmaya çalıştığım an pc kapanıyor. Bu sana bir şey anlatır mı bilmiyorum ama.
  8. M

Kalitesiz olmasının sebebi nedir?
  9. M

Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken oyun girince ekran kapanıyor standby mode yazıyor. Kasa fanlar hala çalışıyor. Tuştan kapatıp geri açana kadar da açılmıyor. İşlemci: Ryzen 5 5600. Ekran kartı: Colorful 4060 Ti 8 GB. Anakart: ASUS TUF Gaming A520M-Plus RAM: Apacher panther 8 GB...
  10. M

Dönüştürücü ses kalitesini etkiler mi?

Moondrop Jiu kulaklığı bilgisayarımda kulkanmak istiyorum ama anakartımda Type-C girişi yok. Dönüştürücü alsam ses kalitesini etkiler mi?
  11. M

Çözüldü✓ Beyler yeni bir pc aldım ama bir sorun var.

Bende de böyle olmuştu bilgisayarcıya götürdüm. Anakartın bios sürümüyle işlemcinin bios sürümü uymuyor demişti. Ona bi bakabilirsin. Bunu çözünce bir sorun kalmamıştı bilgisayarda.
Geri