Tablete ihtiyacım vardı xiaomi 17t pro 61k ya geliyor tablet ile nothing phone 3 alırsam yanına ekstra tablet alıcam oda 52k ya gelecek arada 9k fark var sizce aradaki fiyat farkına değer mi kamera işlemci batarya ekran 17t pro çok üstün gözüküyor kamerada çok fark var mı
17t pro ile nothing phone 3 arasındayım 8k fark var aralarında indirimlerle hediyelerle 17t pro kağıt üstünde 2 kat felan daha güçlü duruyor kamera bataryası ekran işlemcisi
Xiaomi sitesinden 65k ya 17t pro alsam 4k indirim var 18k da tablet hediyesi 43k ya gelmiş olacak bana
1780916260
17t pro ile arasında 6k fark olacak değer mi sizce bu farka
35k civarına çıkabiliyorum ve kamera odaklı bir telefon istiyorum ekranı bataryası iyi olsun oyun çok oynamıyorum baktığım telefonlar.
Nothing Phone 3a.
Samsung S25 FE.
Tecno Camon 40 Premier.
Infinix Note 50 Pro+
Bir de server kayıt denilen şey riskli mi çünkü 35k civarına Xiaomi 15 Ultra var...
Bende 2 sene kullanıp sonra daha motor ehliyeti almayı düşünüyorum birsürü motor gördüm
Falcon Mocco
Rks lt 50 pro
Kuba Space 50 pro
Kuba Grace 50
Dediğiniz motoruda gördüm ben üniversiteye gidip gelmeye şehir içinde sıkıntı çıkarmayan bi motor lazım 1.5 2 sene dayansa yeter bana cappucino...
Araba ehliyeti (b) aldım üniversiteye gidip gelebilecek şehir içinde yavaş kalmayacak motor arıyorum boy uzun biraz da kilom var (spora gidiyorum) scooter olursa daha iyi olur cub görünüşü hoşuma gitmiyor ama scooter ile arasında büyük fark varsa olumlu yönde alabilirim parçaları kolay bulunsun...
Hocam kablolu olsa daha iyi kablosuzların ses kalitesi ve ses seviyesi kablolulara göre daha düşük oluyor 1200 liralık kablolu kulaklık 2000 liralık kablosuz kulaklıklara kafa tutuyor çünkü
Beni üzmeyecek kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum RGB aydınlatma olmasa daha iyi olur ama varsa da sorun olmaz.
Havit H2000p yi her yerde görüyorum çok övüldüğünü ama dip ses sorunu olduğunu da gördüm eğer biraz daha çıkıp bunu almalısın aradaki fiyat farkından daha fazla kalite farkı var...
Arkadaşlar araştırdım ve Samsung A55 5G almaya karar verdim bütçem maksimum 20k civarında alınmaz diyorsanız sizce ne almalıyım Honor 200 POCO X6 Pro Samsung S21 FE Redmi Note 13 Pro'ya baktım ama bu telefonda karar kıldım Honor'un markasından dolayı X6'nın kamera ve ısınmasından dolayı S21...
Arkadaşlar PC'de kurulu FC 23 var internet yüzünden bir daha FC 24 ya da FC 25 yüklemek istemiyorum aynı oyun zaten ama EA Play aylık üyelik vardı o yüzden şu an FC 23'e giremiyorum o yüzden satın almak istiyorum ama satışta yok kabasakalonline da FC23 750 lira FC24 619 lira Epic'e indirim gelir...