mandal isimli üyenin son içerikleri

1. mandal

İlk gotik öykü kitabım çıktı: Sonun Arzusu

75 lira pahalı değil bence. Dergilere yazı gönderiyor musunuz? Post Öykü falan.
  2. mandal

Kaspa Kas Kripto para hakkında

Şu anda 20156 adet var ama yetmez gibi. 1 dolar olursa 6-7 yıl sonra iyi olabilir.
  3. mandal

İdeolojiler için kitap önerisi

https://www.kitapyurdu.com/kitap/cereyanlar-turkiyede-siyasi-ideolojiler/413349.html&filter_name=ideolojiler Bu kitap Türkiye siyaset sahnesini anlatıyor.
  4. mandal

İlk gotik öykü kitabım çıktı: Sonun Arzusu

Hayırlı olsun.
  5. mandal

Kaspa Kas Kripto para hakkında

Kaspa Kas Kripto para hakkında ne düşünüyorsunuz?
  6. mandal

2. el sistemim kaça satılabilir?

Teşekkürler.
  7. mandal

Kazıklamak olmasın da ara fiyatı da bilmiyorum.
  8. mandal

Yardım Borsa, kripto gibi yatırımlara girmek istiyorum. Destek verebilir misiniz?

@Perimeth Finansal okuryazarlığını geliştirebilirsin. Midas uygulaması güzel ama ben trade yani al sat yapmıyorum. Uzun vadeli düşünüyorum. Kripto ise çok ama çok riskli. Üstelik dolandırıcılar cirit atıyor. Sana bazı kanallar önereyim not alarak izlersen kafanda ışık yanabilir. :) Finans ve...
  9. mandal

Borsada en fazla ne kadar kazandınız ya da en çok ne kadar kaybettiniz..?

@zartzurthesap Hocam yüksekten mi aldın stop loss uygulamadın mı?
  10. mandal

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

@tekino uçacak mı yarın bakalım :)
  11. mandal

Kısa orta vadede kazandırıcak yatırım önerisi

@ipkiwa Eğer bilgili değilseniz fonlara bakabilirsiniz. Şu an borsa kötü ama bazıları alım fırsatı da görebilir. Anladığım kadarıyla yatırım konusunda yenisiniz. Kendinizi finansal okuryazarlık konusunda geliştirebilirsiniz. Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. 1744578897 Hocam kısa-orta...
  12. mandal

Borsada en fazla ne kadar kazandınız ya da en çok ne kadar kaybettiniz..?

Borsada şu an zarardayım ama uzun vadeli ve temettü yatırımı düşünüyordum zaten. Kriptoda da chainlink 15000 tl zarar ettirmişti.
  13. mandal

B450M S2H AMD Ryzen 5 3500X (6) @ 4.12 GHz NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER [Discrete] 5.23 GiB / 15.55 GiB (34%) 344.43 GiB / 464.17 GiB (74%) - btrfs [Read-only] samsung ssd 1920x1080 @ 144 Hz in 24" [External]
Geri