Soğutucu harici sistemi topladım. Linki bırakıyorum, eğer burada olanlar yetersiz diyorsanız alternatif soğutucu bakacağım.
Sistemin özelleştirilmiş halini atıyorum.
www.incehesap.com
Flow Silver | AMD Ryzen 5 7600X | 2 x 8 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye...
arkadaşlar hazır sistem alacağım, 2.el veya tek tek toplama için öneri istemedim. monitör istemiyorum. öneriniz varsa alıntıda olan linkler için yapın veya benzer sistem atabilirsiniz. tek tek toplayınca avantajı olmuyor ve her parça için ayrı muhatap oluyorsun satıcıyla bu nedenle hazır sistem...
Benim paylaştığım sistemle aynı ram-ssd- soğutucu yu özelleştirmeden ekledim. 47.150₺ oluyor, işlemci için çok değmez. Benim bu sisteme dair sorunum kasa-anakart ve soğutucu seçimi
2k monitör alacağım için 7800 XT ekran kartı seçtim ancak 7700 veya alternatif önerisi olan arkadaşlar varsa, memnuniyetle dikkate alırım. İncehesap olması peşin fiyatına 3 taksit ve 1000₺ bonus olduğu için bir artı olur ama başka sitelerden önerilere açığım.
Herkese iyi forumlar öncelikle. Uzun zamandır oyun oynamama dönemim arkadaşlarla tekrar çocukluk internet kafemize gidince canlandı. Bu yüzden bir sistem toplamak istiyorum ve sadece oyun oynayacağım,iş için zaten Mac kullandığım için monitörü 2k alacağım. Direkt öneri almak yerine aşağıya kendi...