Selamlar dostlar iyi geceler herkese. Sizden fikir almak için yazıyorum. H180 beyaz modelini aldım memnunum aslında tek bir konu hariç o konuda ciddi...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWX2MPCJ?ref=emc_s_m_5_i_atc&th=1
tasarımı çok hoş. ceviz rengi masa ve beyaz ekipmanlarla uyarmı ve alınır mı?? fiyatı biraz...
north bayou ya göre daha büyük geldi gözüme. yorumlarıda north bayou a göre çok yüksek. 9.500 yorumu var 4.6 puanı. north bayou orda burda heryerde gördüğüm...
Selamlar, Günaydın. Beyaz bir setupım var ceviz rengi masa sipariş ettim o yüzden mousepadide değiştirme kararı aldım. Şuanda klasegear markasının kanagawa...
iş için almuıyorum hocam çocukluktan hayalim oldugu için allaha şükür parada kazandıgım için bu hayalimi gerçekleştirmek istedim ozamanda bu fikir geldi...
Her türlü izinsiz işporta işler zabıtaya bağlıdır ve yakalarlarsa ceza kesebilirler. Aslında zabıta işine gelirse ceza için kostümüne bile el koyabilir...
Yakın zamanda Spider-Man kostümü sipariş ettim. Antalyada yaşıyorum bu yüzden turistlerde oldukca cok. Kışın bile gelen çok turist var. Bu yüzden çarşıda...