mandog isimli üyenin son içerikleri

1. mandog

Üniversite İçin Bavul Önerisi

Üç harfli marketlere gelen bavullara bakabilirsin. Sertlikten ziyada esneyebilen bir şey bulabşlirsen uzunca bi süre götürür. Kullandığım valizi ekleyeyim. 4 yıl oldu alalı henüz hiçbir sorun yaşamadım. https://amzn.eu/d/0284mOxV
  2. mandog

Cashback Veren Banka Kartı Lazım

Yani pekte abartı bi limit değil bence ne alsan 1000tl falan tutuyo zaten
  3. mandog

Cashback Veren Banka Kartı Lazım

Tamiye bakabilirsin 1500tl harcamaya 200tl veriyor Onun dışında çoğu bankanın cüzi miktarlarda cashback kampanyası oluyor.
  4. mandog

🔥İndirim Corsair 16gb 6000mhz Ddr5 Ram 10999tl

Önceki hafta konusu açılmış yine aynı fiyattan da sanıyorum ki konunun altında farklı tartışmalar olduğu için kilitlenmiş
  5. mandog

Edit kısmında açıklamıştım.
  6. mandog

https://www.itopya.com/corsair-vengeance-rgb-16gb-6000mhz-cl36-ddr5-expo-bulk-single-kit-ram_u32327?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=32327&_sgm_action=click Pek takip ettiğim ürün tipi değil ama akakçe ve epeyde 13 14k civarında dolanıyomuş. İndirim yoksa kapatayım. Edit:Konusu...
  7. mandog

🔥İndirim Güncellendi-Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 199 TL/Ay

Evet siz yazınca fark ettim onu
  8. mandog

🔥İndirim Karaca 350 Watt Gri Renk Kişisel Smootie Blender 1199 TL

Plastik yazmışlar soru cevapta. Bu tarz ürünleri kullanma kılavuzuna göre kullanmak gerekiyo yazılandan az bi fazla çalıştırınca hemen motor yanması gibi sorunlar çıkartıyo. Biraz daha para verip tek seferlik güçlü bi makine almak daha mantıklı olur bence
  9. mandog

Yanıltan kısım nedir düzelteyim
  10. mandog

Spamı kontrol ediyor musunuz hocam 99tlden kendim için, bu 199tlden de kardeşim için aldık ikisimde de direkt geldi mail
  11. mandog

🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

Bu kadar sorunlu herifi bir konu altında görmemiştim uzun zamandır. İndirime gelecek olursak çok bi indirim yok 200tl gibi bi indirim var. Kulaklığa gelecek olursak uygun Huawei tablet/telefonlar ile kullanıldığında 2.3mpbs ses aktarım hızına kadar ulaşabiliyor. Neredeyse kayıpsız ses. Ldac...
  12. mandog

Yardım Huawei P Smart 2019 Şifre Unutuldu – Sıfırlamadan Veri Kurtarma Mümkün Mü?

Huawei ID hesabınızla oturum açtıysanız web üzerinden huawei hesabınıza girip bir kısmını kurtarabilirsiniz belki. Huawei kendi bulut sistemine yedekleme yapıyor
  13. mandog

Steelseries Arctis Nova Pro Eşlenmiyor

aynı açıklama ile konu açmışsın zaten neden ikincisini de açıp forumu kirletiyorsun
  14. mandog

Rehber Huaweı Tablet ve Telefonlarda Uygulama Yükleme

Huawei tablet/telefon almak isteyenlerin karşılaştığı en büyük sorun Google servisleri ve Huaweinin kendi mağazası olan Appgalleryde ki uygulama yetersizliği. Appgalleryden YouTube Gmail gibi servisleri direkt olarak Microg eşliğinde indirebiliyorsunuz ama Instagram, Chatgpt gibi uygulamaları...
  15. mandog

Açık görünüyor bende
Geri