mandog isimli üyenin son içerikleri

1. mandog

❌İndirim Bitti! Grimelange Basic T-Shirtler 2 Adet Alımda Kodla Adet 169 TL

2 beden büyük alın alacaksanız. 3 yıldır tshirtlerimin %90'ını buradan alıyordum artık avvadan alıyorum. Asla eski kalitesi yok. Ürünler ilk yıkamada çekiyor 2 3 yıkamada rengi atıyor
  2. mandog

🔥İndirim Huawei Pura 70 32.399 TL

Kullanıma göre değişir, pura 70 pro kullanıyorum bende henüz hiçbir apkde sorun yaşamadım
  3. mandog

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Açıklamaya terörle ilgili bir şey eklemedim arkadaş kıçından anlamış. Açıklamada Cola Kapak ücreti gibi bir şey yazdım. Elemanda neden açıklama ekliyorsun dedi. Ben de ileride teröre vs karışırsan sana attığım paranın ne için geldiği belli olsun diye yazdım dedi. Yine maliye hesabına 10 tl için...
  4. mandog

@admin yerine rapor etten agresif kaba dile basacaksın ki görsünler sığır
  5. mandog

Mal herif açıklamasını yaptım sana. Açıklamaya kapak kodu ücreti yazdım diye ağlıyor
  6. mandog

Bu arkadaşla boşa zaman kaybetmeyin. Açıklama yazıldı diye parayı geri gönderiyor. 3 5 kuruşluk şeyi ucuza alacağım diye başınıza dert açmayın
  7. mandog

10 kodu 30a alabilirim arkadaşlar satmak isteyen yazabilir
  8. mandog

Milletin 2 x 3 6tlye sattığı kodu 30tlye satabilirsin umarım
  9. mandog

Hocam fazla kod varsa ücreti karşılığında alabilirim
  10. mandog

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

5 gün önce şoktan tanesi 18 tlden steve ve creeper almıştım şimdi tanesi 50tl olmuş garip
  11. mandog

Çözüldü✓ Klavye ilk basışları algılamıyor

Armoury Crate uninstall uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Asusun sitesinden Chipset ve asus system control interface sürücülerini indirip yönetici olarak çalıştırın. İşlemlerden sonra yeniden başlatın düzeliyor
  12. mandog

evet hocam asus ama armoury crate kullanmıyorum
  13. mandog

Kyk İnternet Hızı...

Yurt boşken(millet bayram tatiline vs gittiyse) 150 mbps civarındayken yurt dolunca 6 7 mbpsye kadar düşüyor
  14. mandog

bakım 6 ay önce yapıldı hocam. Hem tuşların basmasıyla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. İlk basış dışında hiçbir sorun yaşamadan kullanabiliyorum klavyeyi
Geri