Tamamen dikkat meselesi yapboz gibi biraz youtubede sistem toplama videosu izle anlarsın hangi parçaları alacaksın kafanda plan varmı yoksa yardımcı olalım mı bütçe söylersen
Ya jant gayet güzel aslında benim çok hoşuma gidiyor marjinal bi jant olması tabi herkesin kendi zevki ama düzgün bi açıdan fotoğrafını atsam çok hoşuna gideceğinden eminim dostum ayrıca bu araç 2.el olduğu için araç fabrikadan teneke jant çıkışlı olarak geliyor ve adam çelik jant ile bunu...
2 3 Aya kadar RX6600 almayı düşünüyorum elimdeki RX580 bozuldu ve başka kart araştırırken RX6600 hoşuma gitti fakat biraz teknik bilgilere bakınca 128Bit olduğunu fark ettim ondan 5 yıl daha eski olan RX580de bile 256Bit yol vardı bunun 128Bit olmasının bi sıkıntısı var mı ve bu Bit yolu...
Ben psu üzerine yetkili değilim galiba :) ben anakart ekran kartı ve ram görevlisiyim patronumla yok çağırmam o yüzden şaka bi yana kusura bakma kanka valla hayatımda ilk defa duydum ama kendimde Zamanın 700w bi psu şunu kullanıyorum gayet sessiz Zalmanlar yani zalman bakabilirsin
Pek bilmiyorum psu ya kusura bakma bilindik markaysa eğer benim bildiğim 5 6 tane var yarısı zaten anakart üreticisi diğerlerine zalman Xigmatech gibi markalar