Manirery isimli üyenin son içerikleri

1. Manirery

Samsung 970 evo plus biosta gözğkmüyor

Anakartım b450m s2h. Uefi diskimi hazırladım. Biosta bir türlü gözükmüyor disk. Win 11i nasıl kurarım, nasıl gözükür bu disk? Diski bir tek peripherals, nvme configration sekmesinde görebiliyorum. Boot sekmesinde yok.
  2. Manirery

Max 300 TL'ye Gamepad Önerisi

Titreşim motorunun bana ne gibi faydaları ve zararları olur bilginiz var mı ?
  3. Manirery

Fotoğrafta biraz küçük duruyor ve ellerim büyük, ayrıca arkadaşım rahat edemediğini söylemişti bu gamepad ile. Sizde de öyle bir sıkıntı var mı?
  4. Manirery

Max 300 TL'ye kadar gamepad önerir misiniz? Fh4, dark souls, rocket league tarzı oyunlar oynayacağım. En çok forza da kullanıcam. Aklımda bu ürün var, pc'de kullanıcağım kablolu olması şart. Teşekkürler şimdiden.
  5. Manirery

5000-5500 TL sistem önerir misiniz?

Bu sistem iyi midir? Öneriniz varsa parça parça değilde toplu şekilde önerirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  6. Manirery

Bu tarz müzik önerir misiniz?

Hayır hoşunuza giden oldschooları paylaşın hepimiz yararlanalım :)
  7. Manirery

Bu tarz müzik önerir misiniz?

Bunun gibi oldschool kaliteli rap parçaları öneriri misiniz? Azcık kulağımızın pası silinsin.
  8. Manirery

Ryzen5 2600 1660s ile darboğaz yapar mı?

Anladım hepinize çok teşekkürler.
  9. Manirery

Ryzen5 2600 1660s ile darboğaz yapar mı?

İnno3D GTX1660 SUPER ekran kartım var, işlemcim ise Ryzen 5 2600. Boşta 3.65 GHz çalışıyor. Darboğaz yapar mı?
  10. Manirery

300-400 TL Hoparlör Önerisi

z313 aldım gayet memnunum teşekkürler.
  11. Manirery

Oyun oynama isteğim gelmiyor. Neden?

Ortak bi oyun bulun örneğin Dauntless ikiniz sıfırdan kasılırsınız. Ben tek başıma oynamayı hiç sevmem örneğin ama dediğim gibi ilgimi çeken oyunlar bulunca bal gibi de oynuyorum.
  12. Manirery

Oyun oynama isteğim gelmiyor. Neden?

Benimde öyleydi ilgimi çeken oyunlar bulana kadar. Shadow of war, Cyberpunk 2077 vs. En kötü arkadaşlarınla gir doya doya eğlen.
  13. Manirery

Wish güvenilir midir ??

Ben zincir bileklik almıştım 5 TL'ye geldi, fakat ne kadar kaliteli tartışılır.
  14. Manirery

300-400 TL Hoparlör Önerisi

Aynı konuyu tekrardan açıyorum, kusura bakmayın. Bass hastasıyım bassları beni tatmin etmeli, 2+1 veya 4+1 olabilir. Z213 önerisi yapıldı fakat bazı kişiler yeterince iyi ses vermiyor diyor. Kararsız kaldım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  15. Manirery

Cyperpunk 2077 Kaldırır mı ve tahminen hangi ayarlarda ve kaç fps alırım?

Bu sistem gereksinimleri anca düzgün optimize edilirse bu hale gelir. Şuan bu sistem gereksinimleri yalan diyebilirim.
Geri