Merhabalar. Video izlemek ve not almak için uzun ömürlü tablet arıyorum. Bütçe biraz daha esneyebilir ancak 15 bin bandına yakın olursa çok iyi olur. Aşağıdakini buldum ama üzer mi bilmiyorum, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar...
Çok akıcı bir sonuç çıkmıyor haberiniz olsun, ama amaç YouTube açsın yeterse (benimki gibi) gayet de işinizi görür. Tabi sizin cihaz küçüğü olduğu için dosyalar uyumlu mu bakmakta iyi araştırmakta fayda var
Tamamdır teşekkürler herkese.
Şu video ile hallettim her şeyi. Son aşamada "güncellemeler kontrol ediliyor" ekranında kalırsa kapatıp açarsınız. Bu da burda bulunsun bir gün birilerinin işine yarar.
Samsung Galaxy Tab E Tabletim (Android 4.4.4) Doğal olarak artık YouTube'u desteklemiyor. Bana da video oynatabilecek geniş ekranlı bir tablet lazım. Bu makineyi nasıl YouTube destekleyecek hale getirebilirim? Bir yol gösterebilecek varsa çok sevinirim, iyi forumlar.
Tamamdır abartım AIO almaya gerek yok değil mi şu soğutucu çözecektir
https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
i511400F işlemcim termal macununu yaklaşık 5 ay önce mx4 ile değiştirmeme rağmen AIDA64 ile test ettiğimde 95 dereceleri görüyor. Stok soğutucu yetersiz kalıyor olabilir mi veya yeni bir hava soğutucu almaya değer mi ?
Merhabalar. şağıda özelliklerini belirttiğim eski laptopumu deneme amaçlı bir web sitesi sunucusuna çevirmek istiyorum. Bu işten anlayan birileri tüm detaylarıyla açıklayabilir mi (makinayı nasıl sunucuya çevireceğim, siteyi nasıl kuracağım v.b)
Intel Duo 2 işlemci
4gb 2333mhz ram
256gb sata ssd