Rica ederim Pc hocasından son bi atak bekliyorum gelmezse üstteki attığım şekilde alıcam ekstra yükseltme yapıcam para geçtikçe monitöre de bütçe ayırmam...
Mantıklı hocam gayet. 1080P FPS oyunları için yeterli. Kasayı Bitfenix yap ama çünkü normal kasadaki psu kötü
Eyvallah dost aynen anlattığın gibi bir türlü...
Ben foruma girdiğimden beri yanlış değilsem ekim kasımdan beri sistem aradığına şahit oldum seninde sürekli aynı konularda karşılaşmıştık fikir olarak aynı...
https://www.itopya.com/phoenix-4060-v3-amd-ryzen-5-8400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606
senin attığın bu sistemi r5 7500f...
hacım şu sistemin linkini atsana benimki mi daha iyi sence yoksa bu mu yani hangisi alınır bilemiyorum bi ikilemdeyim açıklamışsın bu arada neden böyle bir...
Teşekkürler yorumun için haklısın Pc hocasının 7700xt lik sistemi şuan da itopyada olsa düşünmeden sipariş ederim fakat sistemin var olduğu sitede vade...
Estağfurullah, dediğiniz de ve düşünceniz de doğrusunuz. Bende arkadaşıma bu şekilde bir bilgisayar aldırdım yakın zamanda. Fakat 29.000 TL bahsedilince PC...
Çok basit mantık yürüterek cevabını kendin de bulabilirsin aslında yanlış anlama söylediğimi hakarette bulunmuyorum. 7500f 7700xt veya 4060ti gibi sistemler...
20.000TL'lere de bu sistemleri görüyorduk diye hatırlıyorum + olarak anakart giriş seviye kalmış onunla birlikte ramler de tabii.
İyice bir düşünmek lazım...