Aa, monitörü ekran kartına takıyorduk değil mi? Ekran kartının üzerinde ne girişi var? Hiç bilmediğim konular. Ben anakarta takıyoruz sanıyordum.
Hacım sen...
Deme işte onu gözünü sevdiğim 😃. Ben sizlerin hevesini diri tutmak için o sözleri söyledim. Sen şimdi hevesim kursağım da kaldı dedin beni de bitirdin 😤😃.
Şuan da bu sistemi alacak iseniz, içinize sindiyse şunu aklınızdan çıkartmayın. Bunca zaman beklediniz, bunu aldıktan sonra 1 hafta sonra daha uyguna bi...
ekstra 800 tlyi de monitöre ekleyeceğimi düşününce benimde bi kafam ona gitti sanırım bu özelleştirmeyle sipariş edicem bu şekilde hep bekledim bekledim bu...
:D :D güzel taktikmiş ya şöyle zaten her parçada sürekli yükseltmeye gidilecek soğutucusu osu busu ram 1 sene olsun ssd 2 sene olsun ekran kartı 3 sene...
Ben valla kardeşlerimi ikna edip 8 gram MX-6 aldırttım 300 liraya kendi laptoplarına, ondan kullanmayı düşünüyorum :D Dark Freezer'i biliyorum ama görünüşü...
ben dark freezer kule tipi sipariş etmiştim 480tl iken fiyatı 7500f e yetiyormuş forumlarda okuduğum kadarıyla 13w 4gr da NX9 thermal aldım bir tane...
Ben de öyle düşündüm. Yine de 30 bin bayılmak canımı sıkıyor bilemiyorum ya. 800₺ ekstra verip SSD'nin DRAM'li modelini seçtim. Tam 30,000₺ ediyor şuan...
Hocam güzel düşünmüşsün fakat kasa psu yükseltmesi çok uçuk fiyatlarda bana mantıklı gelmedi ve 6400mhz 7200mhz arasında tercih yapmam gerekirse 800 mhzyi...
https://www.itopya.com/phoenix-4060-v3-amd-ryzen-5-8400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606
Görüşümü net olarak bildireyim...