manisfesto isimli üyenin son içerikleri

1. manisfesto

Öneri 2 KİŞİLİK HİKAYELİ YADA CHİLL OYNANABİLECEK OYUNLAR?

oynadım yukarıda yazmıştım gerçekten güzel oyun
  2. manisfesto

bunları yan yana iki kişi şeklinde oynayabiliyor muyuz
  3. manisfesto

MERHABA EVDE 2 KİŞİ KONSOLLU VEYA KONSOLSUZ OYNAYABİLECEĞİM OYUNLAR NELERDİR A WAY OUT, IT TAKES TWO TARZI OYUNLARI OYNADIK BİTİRDİK TEKKEN OYNADIK SMACKDOWN OYNADIK MK SERİSİ OYNADIK BUNA BENZER TÜRDEN OYUN ÖNERİLERİNİZ VARSA ALABİLİRİM
  4. manisfesto

1500-2000 tl civarında modem önerisi varmı

çok eski t:)rktelekomun bi modelini kullanıyorum şuan internet sağlayıcı 100mps veriyor ama ben 16 alıyorum sadece bunları karşılayacak vdsl ve fiber destekli modem önerisi var mıdır
  5. manisfesto

Yardım BU ADAM KONUSUNDA NAPMALIYIM? TİCARET

Kral çok belli içinden parça söktü bir şey oldu bozdu cihazı geldi sana carladı
  6. manisfesto

Eleman harbiden polis mi polis değilse ver numarasını adresini çözerim istersen senin için durumu
  7. manisfesto

ne kadar verdin sen şimdi adama
  8. manisfesto

Burdaki arkadaşlar da bende bilgilenmiş olduk bundan sonra 2. el teknoloji aleti alım satımda karşısında test ettirmeden satmayın veya almayın dostlar.
  9. manisfesto

video çekseydin sosyal medyaya düşürseydin durumu keşke çok sıkıntı bi mevzu
  10. manisfesto

niye verdin çevreni soksaydın ortaya sıkıntı çıkarsaydın adam yankesici baya
  11. manisfesto

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Anladım teşekkür ederim yinede
  12. manisfesto

Ben yatırım yapıyorum oraya bi finansçı arkadaşım söylemişti bist 100 e endeksli gibi bir durumu vardı sanki
  13. manisfesto

Borsada ZPX30F hissesine yatırım yapmak mantıklı mıdır eksisi ve artısı nedir bilen biri var mı?
  14. manisfesto

Bu dövmeler kaç saat sürer ?

boya kalitesine dikkat et çok ucuz olması da iyi bir şey değil ortasını tuttur :)
  15. manisfesto

Bu dövmeler kaç saat sürer ?

Bende senin gibi hevesliydim yaptırdım rahatladım kaç sene oldu hala bakıp hoşnut oluyorum pişman olmalık bir durum anlam yüklemediğin dövmede olabilir sadece fakat anlamı olmayan görseli sana güzel gelen bir dövme de seni sıkmaz Fiyat konusu da boyundaki 5 bin gerçi ben yaptırdığımda bu kadar...
Geri