Merhabalar 1 haftadır Bu sorunla uğraşıyorum Driveri DDU ile Kaldırıyorum 2gün sonra Oyuna Girerken Yine hata veriyor Furmark Testi Yaptım Max 70 Gördü Boşta 50 Derece Yapılacak Çoğu Çözümü Yaptım Sıkıntı ne
Merhabalar Ekran kartı Bundan 1 hafta önce sorunsuz çalışıyordu ekran kartını çıkarırken fan pinlerinin 1 tanesi yamulmuştu ama onu tamirciye götürüp lehim atmıştı fanlarıda dönüyordu sorunsuz çalışan ekran kartı nasıl bir anda görüntü vermemeye başladı Sorun Çözümü varmı
Merhabalar 2.el 5500 Ekran kartı aldım Ama kart elime geldiğimde arkasındaki etikette 5570 yaziyordu bana 5500 diyordu dxdiag 5500 series olarak gözüküyor Hangisi doğru
Merhabalar Yeni aldığım Ekran kartını Takıgımda Pinler tam yerine oturmuyordu ne yaparsam yapayım benim çalışan başka bi ekran kartım vardı onuda taktım oda çalışmadı sorun Ne
Merhabalar dün PC kapattım uyudum Bugün PC yi açtığımda No signal hatası vardı Ekran kartını Çıkardım Onboard Kartına taktım Görüntü vermedi Kablodan Şüpheleniyorum 5 Yıllık kablo dün çalışıyordu bugün ne oldu onun haricinde ram çıkarıp taktım bios pili çıkarıp taktım sizce sorun ne
Selamlar 2.el ekran kartı alcamda 300tl ye araştırdım 6570 buldum Oyniyacagım oyunlar Minecraft Valorant düzeyinde oyunlar HD 4850 de var hangisi daha iyidir