Mansitak34 isimli üyenin son içerikleri

1. M

HD 5570 Sürücü görüntü vermeyi Kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası

Merhabalar 1 haftadır Bu sorunla uğraşıyorum Driveri DDU ile Kaldırıyorum 2gün sonra Oyuna Girerken Yine hata veriyor Furmark Testi Yaptım Max 70 Gördü Boşta 50 Derece Yapılacak Çoğu Çözümü Yaptım Sıkıntı ne
  2. M

Yardım HD 6510 Fanları dönüyor görüntü vermiyor

Fan dönüyor Dönmese Sıkıntı olabilirdi
  3. M

Yardım HD 6510 Fanları dönüyor görüntü vermiyor

Merhabalar Ekran kartı Bundan 1 hafta önce sorunsuz çalışıyordu ekran kartını çıkarırken fan pinlerinin 1 tanesi yamulmuştu ama onu tamirciye götürüp lehim atmıştı fanlarıda dönüyordu sorunsuz çalışan ekran kartı nasıl bir anda görüntü vermemeye başladı Sorun Çözümü varmı
  4. M

HD 5570 5500Series olarak gözüküyor

Adam satarken 5500 fiyatına sattı Aldığımda HD 5570 Yaziyordu yani kart 5570
  5. M

HD 5570 5500Series olarak gözüküyor

Merhabalar 2.el 5500 Ekran kartı aldım Ama kart elime geldiğimde arkasındaki etikette 5570 yaziyordu bana 5500 diyordu dxdiag 5500 series olarak gözüküyor Hangisi doğru
  6. M

Ekran kartı Slotumu Bozuldu

İşte sıkıntı orda girmiyo oraya tam onu nasıl çözcem
  7. M

Vidasını oturtcam o vida kısmına gelmiyo 1658905498 Hangisi
  8. M

Merhabalar Yeni aldığım Ekran kartını Takıgımda Pinler tam yerine oturmuyordu ne yaparsam yapayım benim çalışan başka bi ekran kartım vardı onuda taktım oda çalışmadı sorun Ne
  9. M

Yardım No signal Hatası Veriyor

Merhabalar dün PC kapattım uyudum Bugün PC yi açtığımda No signal hatası vardı Ekran kartını Çıkardım Onboard Kartına taktım Görüntü vermedi Kablodan Şüpheleniyorum 5 Yıllık kablo dün çalışıyordu bugün ne oldu onun haricinde ram çıkarıp taktım bios pili çıkarıp taktım sizce sorun ne
  10. M

Yardım 2.el HD 6570 alınır mı?

Selamlar 2.el ekran kartı alcamda 300tl ye araştırdım 6570 buldum Oyniyacagım oyunlar Minecraft Valorant düzeyinde oyunlar HD 4850 de var hangisi daha iyidir
  11. M

Çözüldü✓ Palit 7100Gs hangi driver kuracağım

Takılı benim sorun sürücüyü indiriyorum sürücü iniyor yazıyor ama sürücü inmiyor
  12. M

Attığının linkte işletim sistemi desteklemiyor kendim GeForce 7 nesilden kurmaya çalışıyom sürücü bulunamadı diyor
  13. M

Ne yapıcam Attığınız linkten başka adam akıllı driver yok
  14. M

Hocam ben win 8.1 32 bit kullanıyorum sorun olurmu
  15. M

Palit 7100Gs minecraft Kaç Fps verir

O kadar mı eski Hocam Sevinmiştim bi kaç Fps fazla alırım diye
Geri