MantıklıEleman isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim 🔥🔥MSI G274PF QUANTUM DOT 2K 27 İNÇ 170HZ 1 MS IPS PANEL MONİTÖR🔥🔥 9644 TL PTTAVM

N11 den yine teknoloji ürün satan bir satıcıdan monitör almıştım. İsmini yazmayacağım fakat daha önce duymadığım ama çok fazla ürün satmış kendi sitesi olan bi satıcıydı teknoloji market denebilir. Aldığım üründen 4 tane ölü piksel çıkmıştı sonra bir tane youtube videosuna denk gelmiştim. Bu...
  2. M

27' 2K IPS monitör tavsiyesi Bütçe 9.000TL

iyi ki muhabbetini yaptık itopya durur mu yapıştırmış zammı 100 lira
  3. M

iyi geceler hocam sağ olasın gece gece benim de kafam monitörle doldu ben de yatayım olmadı 1724119699 hocam onun hakkında çok bir yorum yapamıcam ben 274qpf e2 almıştım senin attığın 272 olanı ne farkı var bilmiyorum. Onun dışında stoklarda yok msida merdivenaltı mağazalar satıyor genelde...
  4. M

hocam şöyle bir karşılaştırma var dell için 8 bit diyor, yine bilmediğimden soruyorum aoc nin monitöründe 8+frc var bu önemli bir özellik mi. Bir de MSI'ın stokları kalmamış sanırım. Bir tane MSI almıştım ben de fakat ölü piksel çıktı iade etmek durumunda kaldım Gerçek 10 bit olup 120Hz e...
  5. M

asusu savunan biri vardı onun tartışması yok asus için değil de aoc nin diğer monitörü için dedim 9200 liralık olan q27g4x
  6. M

Hocam kusura bakmayın darlıyorum gibi olmuyordur umarım. Öncelikle hdr kötü olması bu banttaki bütün monitörlerde mi öyle yoksa bu monitör özelinde mi. Onun dışında Asus VG27AQ3A şu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz. Bir de son attığınızla Aoc Q27G4X arasındaki farklar tam olarak nelerdir...
  7. M

aoc 450 nit değil mi hocam
  8. M

ben bu aoc'u alıcam sanırım arkadaşlar teşekkür ederim. satıcı olarak itopyadan mı alayım yoksa diğer satıcılara bakayım mı 1724089195 neden bunu önerdiniz neleri daha iyi Onun dışında konuya sonradan giren arkadaşlar için önerilen bütün monitörleri ekliyorum konunun başına
  9. M

hocam bu 7700 e almadım şu an da pek alasım yok o yüzden :D ama yine de bi sorayım dedim onun dışında şu monitöre ne diyorsunuz https://www.itopya.com/msi-27-mag-275qf-180hz-05ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-wqhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26517 AOC 27" Q27G2S yerine bunu almak mantıklı mı?
  10. M

25 yaşından sonra üniversite okunur mu?

Okunmaz hocam maaşlı çalışan olmak için bi 5 seneni daha harcama maaşlı işinin sana mutluluk getirme ihtimali çok düşük. Git 5 seneni kendini geliştirmeye atılım yapmaya harca git manavda meyve satmayı öğren git araba yıkamayı öğren git e ticaret yapmayı öğren bir şeyi öğren. Sonra gel bana...
  11. M

Daha farklı önerileri olan var mı peki? İyi bir görüntü istiyorum hikayeli oyunlar oynayacağım. Msi olur dell olur philips evnia olabilir
  12. M

ben de bunu düşünüyorum asustansa bu daha çok kafama yattı 250 cd sınır birazcık diye biliyorum
  13. M

hocam bu pahalı bir tık
  14. M

aocda bu durum söz konusu değil değil mi
  15. M

250 cd olması benim de kafamı karıştırdı
Geri