Geçmiş olsun. Söylenen fiyatta eminseniz, konuşmalarınız kayıt altında olduğu için firmadan görüşmenizin kaydını talep edebilirsiniz. Yazılı olarak talep edin büyük ihtimal vermez Firma ile önceki yazışmalarınızı da ekleyerek, T.H.H. durumu izah eden bir dilekçe ile e-Devlet üzerinden...
Arkadaşının önerdiği gibi önce altyapını kontrol et (https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/). Buradan bunu yapabilirsin. Sonrasında ihtiyacına göre hız ve fiyat konusunda yardımcı olabiliriz. Ağırlıklı olarak interneti ne için kullanacağınız ve kaç kişi kullanacağı gibi detaylar buna...
Arkadaşlar, PRIME X670-P anakartım için son BIOS güncellemesini yaptım. 7600 işlemcimi +200 MHz overclock ile kullanıyordum, fakat 9000 serisi ile Max CPU Boost Clock artık çalışmıyor. ASUS'un bu konuda bir hata yapmış olabileceğini veya bilinçli olarak bu özelliği kapatmış olabileceklerini...
Neden Oynamayalım?
Ülkemizde elektrik ithal ediliyor ve şu anda 950 mV ile minimum 80W güç tüketimi sağlıyorum. RTX 3060 ekran kartımda overclock yaparak 60W tasarruf sağlamıştım. Ayrıca, üreticiler, her ekran kartı ve işlemcinin silikon kalitesi farklı olduğundan, genellikle daha yüksek...
Merhaba arkadaşlar! GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX’imi undervolt ederek elde ettiğim performans ve voltaj değerlerini sizinle paylaşmak istiyorum. İşte test sonuçlarım:
Kullandığım Araçlar:
MSI OC Scanner: GPU’nun tepe noktasını ve optimal voltajı belirlemek için kullandım.
MSI...
Anakartın 3600 üzerinde destekliyor ise alabilirsin.Ama fazladan 2-3 fps için vereceğin paraya değmez.Hatta gecikme değeri yüksekse zararı bile olur.düşük gecikme değerli 3200mhz dahi 3600'den iyidir.