MANUELSODA isimli üyenin son içerikleri

1. M

700 TL mouse önerisi

Genel olarak bütün tutuşlara aşinayım bütçeyi en fazla 100 Tl arttırabilirim. bu bütçede hangi mouse u almalıyım ?
  2. M

AYT TARİH,COĞRAFYA konu anlatımlı kitap önerisi

malesef hatalı alan seçimi yüzünden bu seneyi MF olarak bitireceğim seneye çok zorlanmamak için okulda biraz biraz sos1 çalışmak istiyorum sizce hangi kaynakları almalıyım ?
  3. M

%60 veya %75 klavye önerisi

Mekanik klavye arıyorum. tuşlar beyaz olursa daha iyi olur ama renk takıntım yok. bu bütçede bana hangi klavyeyi önerirsiniz ? şimdiden teşekkür ederim @MuratTheFounderOfGariban hocam sanırım siz bu konuda bilgilisiniz yardımcı olursanız sevinirim.
  4. M

Ajazz AK820 vs iBlancod YK830

iyi forumlar. bu iki klavye arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım ? ve whatgeek sitesinden aldığım ürünlerde ekstra vergi çıkar mı ?
  5. M

TYT matematik için kamp önerisi

denemelerde 12 net civarı yapıyorum. ortalama bir temelim var. bana TYT matematik kampı önerebilir misiniz? ?
  6. M

LG 27GR75Q-B vs Xiaomi Mi 27 XMMNT27HQ vs ViewSonic VX2780-2K

sizce Bu modellerden hangisi alınmalı ? @emreBeoa hocam sanırım siz bu konuda bilgilisiniz yardımcı olursanız sevinirim
  7. M

ViewSonic VX2718-2KPC-MHD alınır mı ?

teşekkür ederim.
  8. M

ViewSonic VX2718-2KPC-MHD alınır mı ?

öncelikle herkese iyi akşamlar. İnternette bu model hakkında büyük bir bilgi karmaşası var. sizce bu monitör alınır mı ? alınmazsa neden alınmayacağını açıklayabilirmisiniz ? ayrıca bütçem 6 k bu fiyatta Qhd olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim
Geri