Merhaba roborock s8 pro aldim cihazi taktim tusa bastim sarj istasyonunu aradi sonra kapattim uygulamadan bagladim ama uygulamada suan harita tamamlanmadi diyor bu ekranlar nedir sifir aldim normalmi daha ben haritalama felan baslatmadim.
İstasyona ihtiyacim yok elimle bosaltabilirim supurge ve paspasli model lazim roborock s8 pro nasil sizce evim lamine parke oda ortasinda sadece kucuk ince hali var. Kapi eşikleri yok denecek kadar duzenli ve ince, Sadece mutfak halım 1,5cm klasik hali. Klasik 3+1
Butun youtuberler sistem topladi bu hafta bence hepsi elde kalan parcalardan son 15 gundeki tum sistemler isbirligi hic fp degiller millete iteliyorlar
Merhaba, sistem duzmek istiyorum ama bütçede biraz kısıtlı
işlemci 7800x3d
Anakart MSI B850 GAMING PLUS WIFI
Ram G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6000mhz cl30
Bunlarin yanina 2. El 4070 ti super bakiyordum en ucuzu Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 28,29 bin bandinda bu ekran...
Merhaba 25k civarinda bütçe var buna istinaden sistemimde upgrade yapmak istiyorum, oynadığım oyunlar fps turu pubg battlefield delta force gibi tek pc bir yandan da yayin aciyordum ama delta force de biraz yavaslamalar kasmalar oluyor bir tavsiye yardim alabilirmiyim
Sistemim
3700x islemci...
Macunları thermal grizly kyranout alip yenilerim ayni degerler var ise pompa arizasi nasil tespit edilir peki
1721158321
Yani fan icerden disariyami ufursun radyatorde