hocam alakasız olacak ama asus'un VG27AQML1A modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? asus'taki elmb sync sizce cs, valorant tarzı rekabetçi oyunlarda açılmalı mı
Arkadaşlar 1200 TL'ye 159pro almıştım onu iade edeceğim ancak paranın tamamını verirler mi? Sorunlu çıktı ürün ancak gerek kalmadı diyerek iade etmeyi düşünüyorum. İade de sorun çıkmaz derseniz 750 TL'ye de birazdanapex alacağım.
tek benim 159pro sorunlu geldi sanırım. sol klik takılı kalıyor arada, 4-5 saattir deniyorum şimdi de tuş gıcırdamaya başladı. 1200'e almıştım iade edip muhtemelen apex almaya çalışacağım. elim büyük olmasına rağmen mouse'un ergonomisi felan beğendim hakimiyet sağlanıyor. 4K da denedim fark eden...
sağol. sallayınca ses felan yok. ürünün özellikleri fena değil de malzeme kalitesi orta şeker çok beklentiye girmemek lazım. sol klik sorunlu olmasa muhtemelen kullanırdım.
klik tuşuna basılı tutarsın o ya o şekilde takılı kalıyor. en ufak tıklamada yapıyor bunu arada. kullandıkça düzelir mi bilmiyorum ama şu anda sıkıntılı.
30 - 40 dakikadır müşteri temsilcileriyle uğraşıyordum en sonunda biri verdi kuponu, 1200 civarına gelmiş oldu. kupon alamayan arkadaşlar sohbeti sonlandırıp farklı temsilcilerde görüşmekten başka çare yok kodu almak için. üstte arkadaşların belirttiği gibi hemen alacağım, verirseniz sipariş...
Monitörü bende satın aldım itopyadan. Bir tane ölü piksel var ama renkli sanırım sıkışık piksel diyorlar gözüme batmıyor uğraşmak istemediğimden iade etmeyeceğim. CSGO da çok beğendim ghosting felan sıfır. Renkler bana çok canlı gelmedi önceki monitörüm va paneldi. Kullanan arkadaşlar menüde...