mar10x isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

çok teşekkürler kardeşim kullandım birini
  2. M

14.00 da Trendyol kazı kazan başlıyor

250 tl kodu olan varmı arkadaşlar. ihtiyacı yoksa ben kullanabilirim.
  3. M

BenQ Zowie XL2546X - 15.999 TL

hocam alakasız olacak ama asus'un VG27AQML1A modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? asus'taki elmb sync sizce cs, valorant tarzı rekabetçi oyunlarda açılmalı mı
  4. M

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

mouse ergonomisi gerçekten güzel ayarlanmış. hep büyük mouse kullanmış, küçüklere sıcak bakmayan biri olarak fikrimi değiştirdi diyebilirim.
  5. M

Ajazz 159 pro 2 günlük deneyim (İADE)

bende de saatler geçtikçe yay sesi gelmeye başladı ayrıca sol klik dengesizdi bazen takılı kalıyordu. sizin gibi direkt iade edeceğim pazartesi.
  6. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Arkadaşlar 1200 TL'ye 159pro almıştım onu iade edeceğim ancak paranın tamamını verirler mi? Sorunlu çıktı ürün ancak gerek kalmadı diyerek iade etmeyi düşünüyorum. İade de sorun çıkmaz derseniz 750 TL'ye de birazdanapex alacağım.
  7. M

tek benim 159pro sorunlu geldi sanırım. sol klik takılı kalıyor arada, 4-5 saattir deniyorum şimdi de tuş gıcırdamaya başladı. 1200'e almıştım iade edip muhtemelen apex almaya çalışacağım. elim büyük olmasına rağmen mouse'un ergonomisi felan beğendim hakimiyet sağlanıyor. 4K da denedim fark eden...
  8. M

sağol. sallayınca ses felan yok. ürünün özellikleri fena değil de malzeme kalitesi orta şeker çok beklentiye girmemek lazım. sol klik sorunlu olmasa muhtemelen kullanırdım.
  9. M

klik tuşuna basılı tutarsın o ya o şekilde takılı kalıyor. en ufak tıklamada yapıyor bunu arada. kullandıkça düzelir mi bilmiyorum ama şu anda sıkıntılı.
  10. M

ben ürünü iade edeceğim. sol tuşu basılı kalıyor. ürünü beğenmiştim de ama bu şekilde kullanmak mümkün değil
  11. M

arkadaşlar 159pro elime ulaştı ancak sol klik arada basılı kalıyor bu sorunu yaşayan var mı
  12. M

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

30 - 40 dakikadır müşteri temsilcileriyle uğraşıyordum en sonunda biri verdi kuponu, 1200 civarına gelmiş oldu. kupon alamayan arkadaşlar sohbeti sonlandırıp farklı temsilcilerde görüşmekten başka çare yok kodu almak için. üstte arkadaşların belirttiği gibi hemen alacağım, verirseniz sipariş...
  13. M

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

arkadaşlar yeni hesap kuponu olan var mı? elimde model d wireless var da kararsız kaldım, değer mi değmez mi sizce
  14. M

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

Monitörü bende satın aldım itopyadan. Bir tane ölü piksel var ama renkli sanırım sıkışık piksel diyorlar gözüme batmıyor uğraşmak istemediğimden iade etmeyeceğim. CSGO da çok beğendim ghosting felan sıfır. Renkler bana çok canlı gelmedi önceki monitörüm va paneldi. Kullanan arkadaşlar menüde...
Geri