Merhaba yeni sistem topladım. 2-3 hafta oldu olmadı, bugün 3 kere kendi kendini resetledi. 2 tanesi oyundayken biri de boşta dururken; araştırdım sorunu. RAM'de olabilecegi yazılmış, test ettim Windows Memory diagnostic bu yöntemle herhangi bir sorun olmadı,OCCT den de psu test ettim ekran...
Merhabalar bilgisayar alacağım 1 ay içerisinde hangi ekran kartını tercih etmeliyim emin olamadım çoğunlukla cs2 lol ve ufak tefek oyunlar oynuyorum nadirende the last of us 2 oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Diğer düşündüğüm parçalar:
Ryzen 5 7600
asus B650M-R
2x16gb 6000mhz ram
1tb ssd...
dediğim gibi kasa dışında görünüm için seçmedim ufak bir araştırmayla parçaları kendime göre en ucuz şekilde toplamaya çalıştım,ben zaten önerilerinize açığım da dedim,senin derdin ne hiç anlamadım ama burası nefretini kusman için doğru bir yer değil bence.
kasa dışındaki malzemeleri görünüm için seçmedim ayrıca öyle çok bilgim yok zaten emin olmadığım için foruma yazdım tavsiye vermek yerine azarlar gibi yorum yapmışsın çok saçma
Merhabalar kendim f/p bir sistem toplamaya çalıştım parçalar birbirleriyle sorunsuz çalışır mı fiyat ve performans açısından nasıldır bilmiyorum incelerseniz sevinirim önerilerinize de açığım.
https://pckolik.com.tr/urun/90YV0LF1-M0NA00?ref=akakce&v=1.42.2...
merhabalar
Lenovo ideapad 3 gaming laptop aldim arkadaslar bu laptop freedos olarak geldi ve Ben nasil windows 10 kuracagimi bilmiyorum sorun yasiyorum yardim edebilirseniz sevinirim