marasli123 isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

Bizim burada ki çok kuru Yapıyor yoksa karnım tok olsa da affetmezdim
  2. M

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Adamsın kral konu 🤩😎 1771004857 Nord Premium davetiyesi. Olan varsa bende alabilirim😬
  3. M

KREDI KARTI ASGARISINI ODEYEREK BORC KAPANIR MI

Hiç o kadar uzatan görmedim ama arkadaşın dediği gibi asgari ödersen kalana ayrı faiz ödemez isen ayrı faiz var
  4. M

Sevgililer günü icin hediye önerisi..

Hayırlı olsun güzel seçim kardeş 😇
  5. M

Win 11 pro lisans key Yardım

En ucuzunu al geç windows bir kere aktif etti mi tamamdır zaten. 6 tl ye çok var takma kafana reis.
  6. M

🔥İndirim Migros-Bisküvi Kek , Gofretlerde, Sakız ve Şekerlemelerde 2 al 1 iade (Money)

Efsane geri dönmüş 😎 ben sürekli alışveriş yaparım sanal marketten o yüzden money olarak geri gelmesi sorun teşkil etmiyor 😁
  7. M

Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

Amiin. Çok doğru tespitler hocam. İşlerine gelmiyor. Konu İslamiyet olunca İslam ın emretmediğini yapan günahkar belki de kafir adamlarla hemen karalama siyasetine başlarlar.
  8. M

AVANSAS'IN BU FİYATLARI NORMAL Mİ

Vay be bir zamanlar full kargo ücretsiz sık sık kampanya yapardı şimdi alt limit 2000 mi demek 😬
  9. M

❌İndirim Bitti! Şekeroğlu Türk Kahvesi 2x100 GR - 75 TL

Ben bunun Menengiç kahvesini almıştım Türk kahvesini yumuşatmak için. Bir Tuğba Kuruyemiş in Mirvari Kahvesi kadar yumuşatmıyordu ama olsun. İş görüyordu.
  10. M

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz Mouse 3.196 TL 🔥

Reis ne yaptın ya 34 gr ağır geliyor derken 😅😅😅
  11. M

Sadece GTA 6 için ps5 pro alınır mı?

Okuduğum haberlerde pc veryisonu bir sene sonra çıkıyor diyordu o yüzden öyle dedim reis
  12. M

Sevgililer günü icin hediye önerisi..

Parfüm olur kıyafet olur.
  13. M

Sadece GTA 6 için ps5 pro alınır mı?

Çıkar çıkmaz oynamak mı istiyorsun hocam? Bence aceleye gerek yok ama para senin keyif senin.
  14. M

Gigabyte 5070 ti 7800x3d topladığım sistem nasıl

Güle güle kullanmak demek düşer bize hocam 😎
Geri