marblefade11 isimli üyenin son içerikleri

1. M

26K fiyatlı 4060ti sistem nasıl

SSD falan iyi, sıvı soğutma yok galiba, ekran kartı 16 değil 8gb ama yine de bence 24 veya birazcık üstü kafi olurdu. 26k fazla gibi.
  2. M

26K fiyatlı 4060ti sistem nasıl

Ram dümdüz 8gb mi yoksa 2x8 yani 16gb mi? Fiyat olarak, eğer sıfır bir sistemse, ortalama bir fiyat aslında ama bence bir tık pahalı gibi. 24-25 olsa daha güzel bir fiyat olurdu diye düşünüyorum.
  3. M

Sıfır Güç Kaynağı Aldım İçinde Plastik Kelepçe Var

N11'de Teknobiyotik satıcısından Aerocool vxp500a model güç kaynağı aldım. Kargo geldiğinde açtım fakat güç kaynağını elime aldığımda içinden tıngırtı sesi geliyordu, ters çevirdiğimde ise içerisinde yaklaşık bi 10cm boyutunda bir Plastik kelepçe olduğunu farkettim. Bir de fotoğraflardan...
  4. M

Logitech G203 vs Everest X7 Pro Hangisi?

Yıllardır Everest sgm-X7 modelini kullanmaktayım dolayısıyla elim büyük olmasa da bu mouse'a alıştı. Elimdeki yıprandığı için de şimdi 2 seçenek arasında kaldım: 1-) Logitech G203 2-) Everest sgm-X7 PRO Sizce logitech'e geçmeli miyim yoksa kullandığımın PRO versiyonunu mu alayım? LOGI daha...
  5. M

Klavyede Shift+W basarken "1" tuşu işlemiyor

Nasıl yani hocam tam anlayamadım. 3 ve 5 ikilisi derken? 1 tuşunu 5 tuşuna mı atayayım o anlamda mı?
  6. M

Sağol hocam buna baktım. Cevapta "bunun bir sebebi yok saçma sapan bir tuş limiti" yazmış. Çözüm olarak sürücü kaldır yükle falan demiş onları yaptım zaten yine aynı. Çok garip sadece bu komboya niye limit koyulur ki?...
  7. M

Zeiron T350 model klavye aldım. Counter Strike 2 oynarken Shift+W basarken sadece "1" tuşu işlemiyor. 2-3-4 gibi diğer tüm tuşlar çalışırken sadece "1" tuşu çalışmıyor ve çok sinir bozucu ana silaha geçemiyorum shift+w basarken. Bunu nasıl düzeltebilirim uğraştım biraz yapamadım. NOT: Sürücü...
  8. M

Gamepower Kulaklık Ayarlar

Bugün Gamepower Kugon marka kulaklık aldım. Yazılımını falan indirmeye çalıştım bu esnada önceki var olan Realtek Hd Audio Yöneticisi yazılımı falan gitti, sonra indiremedim bir türlü. Her neyse kendi yazılımını direkt kurdum açtım. Böyle bir ekran dümdüz. Bu ayarları nasıl ayarlamalıyım...
  9. M

Amazondan Fare Önerisi

Daha önce TEMU'dan GW-X7 wireless mouse aldım ama çok kötü çıktı. Sağlam olduğuna emin misiniz peki? 1729805459 Fury z1 de çok öneriliyor eğer bu 800 bandında düzgün bir model bulamazsam z1 düşünebilirim...
  10. M

Amazondan Fare Önerisi

Teşekkürler. Peki senin önerebileceğin bir model var mı? Öte yandan ben de biliyorum zowie fk-1 falan almayı ama bütçe meselesi işte :)
  11. M

Amazondan Fare Önerisi

Amazon üzerinden mouse almayı düşünüyorum bütçe max 1.000 TL civarı. Benim kafamda şu ikisi var, siz ne dersiniz? Önerir misiniz? Not: Deathadder Essential düşünüyorum daha çok, kullanan varsa memnunsa artısıyla eksisiyle yazarsa mutlu olurum Razer DeathAdder Essential (2021) - Kablolu Oyun...
Geri