marcinho isimli üyenin son içerikleri

1. marcinho

Mouse Çevirince FPS Drop Yiyorum.

yeni gördüm hocam yazınız için teşekkür ederim. dediğiniz gibi vram darboğaza giriyor ramlerde aynı şekilde ram yükseltmesi yapacağım gibi duruyor. farenin hz yi de 500 e indirdim biraz düzeldi tekrardan teşekkürler.
  2. marcinho

onu deniyordum tamda işe yaradı gibi görünüyor
  3. marcinho

bişey değişmedi
  4. marcinho

deneyeceğim sağolun
  5. marcinho

R5 7535hs 1785676139 tüm sürücülerden mi bahsediyorsun ? 1785676160 1000 de kullanıyorum
  6. marcinho

hayır 1000hz de imzamdaki eski sistemimdi
  7. marcinho

Rust oyununda Ajazz 159 PRO kullanıyorum. Oyunu Laptop üzerinden oynuyorum. mouse u sağ sol yaptığımda fps drop yiyorum ancak touchpad den çevirince böyle bir şey yaşanmıyor neden ?
  8. marcinho

40k civarında Gaming Laptop

40k civarında bütçem var alınabilecek en iyi ve uzun ömürlü olacak laptoplar hangileridir. Not: tercihen Asus Msi Acer ve Lenovo marka ürünler.
  9. marcinho

Toplama sistemim ne kadar eder ?

Ekran kartı: Asus Rog RX570 4GB İşlemci: Ryzen 5 3600 Ram: 8x2 16 GB 3200mhz Depolama : 240gb Sata, 512 GB M2 Soğutma: ThermalRight Phantom Spirit Kasa: Aerocool falcon V2 RGB renk ayarlı PSU: Aerocool VX PLUS 500w çoğu parça 1.5 yıldan 3 aylığa kadar var satıp üniversite için laptop almak...
  10. marcinho

Oyun açıkken mavi ekran

minidump klasörü oluşmuyor
  11. marcinho

Mavi ekran kmode exception not handled hatası

kmode exception not handled bu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba ?
  12. marcinho

Oyun açıkken mavi ekran

anladım hocam 1751302280 Şuan STOP CODE CRITICAL_PROCESS_DIED HATASI ALIYORUM
  13. marcinho

Oyun açıkken mavi ekran

hocam furmark testi de yaptım occt testi de sistemde 500w psu var bu bileşenler için yeterli bir psu anlamadığım sadece m2 ssd de var crstaldiskmark üzerinden test yapıyorum normalde 2100/1700 vermesi lazım ama 2100/700 falan veriyor bundan kaynaklı olabilir mi acaba 1751301123 ssd sağlığında...
  14. marcinho

Oyun açıkken mavi ekran

STOP CODE: UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION
  15. marcinho

Oyun açıkken mavi ekran

yeni olmaya başladı sebebi ne gram anlamadım bazen mavi ekran veriyor bazen hiç vermiyor sistem özelliklerim imzada mevcut.
Geri