Frisby FC-8965G 400W RGB Led Şerit Gaming (Oyuncu) Kasa bu kasayı almayı planlıyorum kasanın görünümü benim için çok iyi yalnız psu ses yapar mı yapmaz mı bilmiyorum psu nun sesizliği bizim için çok önemli sessiz psu yu nasıl anlayabilirim şimdiden teşekür ederim
Arkadaşlar merhaba elimde ryzen 5 2400g var ve rtx 3050 sipariş ettim yarın geliyor psu xmatek 500wat var
Parçaları sürekli yenileyen birisiyim ve psu yu yenilmek istiyorum ilk kriterim çok sesiz çalışması bana 1000 TL bandında çok sesiz çalışan bir psu önermenizi istiyorum ve sesiz...
arkakdaşlar herkese merhaba hem oyun oynamak hemde unreal negine gibi bi motoru kullanmak için kart önerisi istiyorum çok bi bütçem yok düşünüdüğüm bu iki kart arasında siz hangsini seçerdiniz? ve neden?
ASUS Geforce Dual-RTX3050-O8G 8 GB GDDR6 128 bit OC 1xHDMI 3xDP RGB Ekran Kartı
GIGABYTE...
bir sorum daha olacak
ASUS Geforce Dual-RTX3050-O8G 8 GB GDDR6 128 bit OC 1xHDMI 3xDP RGB Ekran Kartı
GIGABYTE GeForce RTX 3050 EAGLE OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
hangisini tercih edersiniz?
arkadaşlar merhaba bilgisayarımda gigabyt b450m s2h v2 anakart var biosumu güncelledim ryzen 5 2400 g yerine ryzen5 5500 geçiş yapacaktım biosu güncelememe rağmen işlemciyi taktığımda görüntü gelmiyor her şeyi denedim ramleri söktüm taktım bios pilini çıkarttım görüntü hiç bi şekilde gelmedi...