Mardukic isimli üyenin son içerikleri

1. Mardukic

❌İndirim Bitti! Ücretsiz 750 TL Getirpara

ben de kod verebilirim isteyene dm den yazın
  2. Mardukic

❌İndirim Bitti! Amboss Neo 26x32 cm Döküm Izgara Tavası 600 TL (Piyasası 1000+)

Lava markasının aynı ebattaki ürünü 1350 den başlıyor. Neye göre çok iyi değil?
  3. Mardukic

❌İndirim Bitti! Amboss Neo 26x32 cm Döküm Izgara Tavası 600 TL (Piyasası 1000+)

Hepsiburada satıcılı ürün çok iyi düşmüş. Bende Lava'nın dökümü var ama bu fiyat çok iyi. ihtiyacı olan kaçırmasın. https://app.hb.biz/Z3Mqs2QTiADG Peşin fiyatına 3 taksit
  4. Mardukic

❌İndirim Bitti! YTube Video Downloader Pro 11.8.0 Ömür Boyu Lisans Bugün Bedava!

Sitesi Norton blacklist inde. Virüslü dosyaları büyük ihtimalle
  5. Mardukic

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 GERİ GELDİ

Oynayanlardan ricam, ss atarlarsa indirimler de belki işimize gelir. :monkahmm:
  6. Mardukic

ÇİÇEKSEPETİ %50 CASHBACK

Var mı bugün alan
  7. Mardukic

🔥İndirim 20₺— Kupa

Bu tarz hatalar ile marketlerdeki fiyat hataları aynı. İkisi de işlerini titizlikle yapmadığından ya da yazılım hatalarından dolayı yanlış yapıyor. Hukuksal olarak da gördüğümüz fiyattan alma hakkımız var. Bence vicdanınız rahat olsun. Siz değil satıcı düşünsün, aracı düşünsün.
  8. Mardukic

168 GRAM 3 TANE milka 150 TL kargo ücretsiz !!!

Bunu yazmaya geldim tam da :LOL:
  9. Mardukic

rtx3080 laptop 32k kaçmazzzz

Sonuç olarak 3080, 4060 dan iyi mi yani anlamadım.
  10. Mardukic

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

299 TL ye aldığımız ürün de kargoya verilmiş. 2 gün önce mesaj atmış iptal edin falan diye ama görmedim. Sizce ne gelir? :p
  11. Mardukic

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Ben aldım bakalım ne olacak :D
Geri