normalde oyunlar için 2 tane 1080p monitörüm var ikiside ViewSonic amacım dizi film kalitesini artırmak
oyun için 2k çözünürlükte zorlanacağını biliyorum amacım dizi film izlemek
sizlerin fikirlerinizi rica ediyorum Teşekkürler.
Not: bütçe olarak bakmıyorum önceliğim qled monitör oledler biraz...
genelde ayar gerektiren kısım hangisi ana monitör olacak diye ayarlasan yeterli yenileme hızlarını ayarladıktan sonra çok bir ayar kalmaz düşük ekran kartların nasıl bilmiyorum ben 4060 çift monitor kullanıyorum
Bu model nasıldır, 3 fanlı modelini pek bulamadım ti olan modellerde var fakat ben düz modelde 3 fanlı arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
kablolu ve kablosuz olarak kullandığım kulaklığın üst kısmı kafa bandı dediğimiz yer suni deri yıprandı ve soyuldu buraya uygulayabileceğim kaplama tarzı tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca yedek parça olarak ne isminde geçtiğini bilmiyorum
model= sony wh-ch 710n
kulaklıktan memnunum aslında...
aradığım bunlar fakat kısa sürede tr de satan var mı diye baktım ama neredeyse yok dışarıdan gelen biraz uzun sürecek de elimdekiler patlamadan önce diye düşündüm
Aktif olarak kullandığım sony wh-ch 710n modeli kulaklığımın yastıkları değiştirecem fakat dikişli kısımlarından patlamak üzere gibi alternatif olarak yerine kullanabileceğim yani böyle yapan var mı şimdi servisi arayacam muhtemelen ya elimde var yada yok diyecek hızlıca yenisini bulmam lazım...