Paramla alışveriş yapamıyorum çok saçma bir şey.
Türkiye de olmayan ürünleri yurt dışından alamıyoruz zaten, getirip satanların da fahiş fiyata üzerine kar...
Zaten büyük ithalatçı tüccarların baskıları bunlar. Halkı bezdirmek için ne olsa yaparlar. Metroda,otobüste ben artık işten evine giden, okulundan evine...
kısaca diyorki vatandaş yeşilleri öröları dışarı salmasın bizim çakal esnaf vatandaşa 2 tl lik koruyucu camı 2k ittirsin diyor birde bu ito başkanı ...
Yav haberin içeriğinde birde şu söylenmiş
İnsanların sağlığı umurlarında değil,tüccar olarak kendi ceplerinin dolmaması dertleri. Adamın umurunda olsa "biz...
Hocam bende onu söylüyorum, ya zengin adam çinden 15 günde gelmesini mi aşır Türkiye'den zaten. Buralara yönelen insanlar %95 dar gelirli insanlar. Kaldı ki...
Oldu olacak çıkarayım donumuzu da verelim. İstiyorlar ki 1'e biz alıp size 10'a satalım, kendi cebimiz dolsun. Hadi ithalatı en aza indirmeyi iste bakayım...
Aliexpress'te de 30 tane satıcı var zaten bizde önümüze geleni atmıyoruz, 4.9 ortalamaya sahip binlerce satmış satıcıyı önerdik. Ayrıca bahsettiğimiz satıcı...