Bir insana sinirlendiğin için dinime neden kötü bir ithamda bulundun? Batının geleneğini alıyorsun medeniyetini ve saygısını neden almıyorsun. Ben Türküm ve...
Osmanlı döneminde git bak bakalım Anadoluya kaç okul, kaç hastane yapılmış? Anadoluda doğan 10 çocukten 8-9 u ya yeterli besin alamamaktan ya da hastalıktan...
Kurtarmak ne alaka ne kadar boş birisin. Ben batı özentisi olmayın diyorum sen ise direkt araplara getiriyorsun konuyu. Şartlanmak böyle bir şey işte...
Hiçbirşey bilmeyip üfürmeyenlerin beyanı, sizin dışınızda iddia eden yok ki çıkıp birisi olmadığını iddia etsin. Bazen bazı insanları muhatap almak kişinin...
İç savaş çıkarmak sebepleri bu ülkelerin çok fazla etnik köken ve dini içermesi. Avrupalılar gibi kendileri dışında herkesi yok etmediler, örneğin Osmanlı...
Bu konuda yorum yapmayacaktım fakat bahsettiğin Avrupa ve Abd'nin refah içinde yaşama sebebinin sağ tarafta yazdığın ülkelerde yaptıkları soykırımlar...
Kudurma falan yok ortada. "Kim bir kavme benzerse, onlardan olur." (Ebû Dâvûd, Libâs, 4/4031). Yılbaşı ile Noel aynı bokun laciverti. Herkes işine geldiği...
Öncelikle bu karta zarar vermez ancak evet biraz rahatsız ediyor ses olarak doğru. Bu durum garantide sorun olarak geçmediği için garantilerden genelde yeni...
Müslimam kişi diğer dinlerin dini geleneklerine katılamaz, özellikle belirtiliyor İslam'da. Katılanların olduğu yerde bile bulunmaması lazım dinen. Hz...
25.11.1 Yüklü iken sistem oyundayken sistem siyah ekran verdi fakat kasa çalışmaya devam ediyordu her zaman başıma gelen driver silme muhabbeti olduğunu...
discord destekten çözüme ulaştım. Aynı sorunu yaşıyanlar için çözümü anlatıyorum.
ilk önce dongle'ı pc ye takıp üzerindeki tuşa basıp ışığın hızlı yanıp...