Bak bunun için uğraşılır, itirazda bulun aynı ürünü alıp ürünü geçenler var de. Ödeme dekontlu kanıtını göster hızlı kargo taşımacılığı gereği ürünümün...
Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek...
Gümrük sunum ücretini vs zorunlu tahsil etmek durumunda bırakırlar mı bilgim yok ama firmaya iade yollarsan sana kargo ücretini kesip yollarlar orası kesin.
Hiç sanmıyorum ama ptt ile iletişime geçip sorabilirsiniz. Kabul etmeseydiniz ptt ana kargo dağıtım merkezine gidip itiraz edebilridiniz. Zaten o da toplu...
Yıllar önce yalayıp ben yazdım, gelen cvp şu "Gümrük görevlisi ... kanunu gereği ürün fiyatının tutarsız veya yetersiz görülmesi durumunda memurun kanunlar...
Fiyatı uygun görmedikleri yerde kendilerinin fiyat belirleme yetkisi var ki muhtemelen ürünün Türkiye satış fiyatına baktılar google lens ile böyle fiyat...
Oc hakkında detaylı bilgim yok bilen biri verse daha sağlıklı olur ama soğutucu konusunda çift fanlı bi kula tipi gayet işini görür. Ben Tek 120mm fanlı...