Hocam ben sanmıyorum böyle olacağını, bazı siparişler 2-3 ay kadar sürebiliyor. Birinin aralıkta sipariş verdiğini ve yasa ortada yokken sipariş verdiğini...
Kağıt üstünde 6 şubat tarihinden itibaren başlıyor bunun için ben soranlara kargolarını riske atmamaları adına bu şekilde yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü...
Ya haberi yok ya üfürüyor veya şu an dan bahsetti sadece. 6 şubat sonrası ddp kargo diye bir şey kalmayacak. Belki kendileri bir gümrük müşavirliği firması...
Anlıyorum o yüzden ihtiyaçlarınızı olabildiğince fazla kısıp ülke dahilinden de bir şey almasanız durumu protesto etmiş olursunuz.
Malesef ki şuanki...
Moralini neden bozuyon. Birşeyi düzeltmek senin gücün haricindeyse ne yaparsan yap o sorun düzelmez.
En iyisi harcamalarını olabildiğince kısmaya dayalı...
Hocam yurtdışı talep fazlalığı ile alakası olduğunu düşünmüyorum mevzu ithalatçı baskısı. İthalat devam ediyor olduğu şekilde değişen bir şey yok, sadece...
Biz ithalatçıyı koruyoruz, ihracatçıya emek vereceğimize Türkiye kendi temu'sunu vs yapması gerekirken gidip ithalatçılar için önlemler alıyoruz. Artık...
Vergisiz diye bir şey hiç yoktu hocam, Abd'de 800 dolar, Eu'da sanırım 150 euro altı vergisizdi onlar sadece biraz vergi ekledi onlar o şekilde devam ediyor...