onun için twittera yazmak gerek, twitterda tutan tweetlere bakıyorlar sadece
twitterda gündeme düşmeyen cinayetlerde katile beraat kararı verip geçiyorlar...
Gayet yerinde, altına imza atılacak bir talep olmuş kardeşim. Benim anlamadığım devletin koskoca yetkilileri bu kadar basit nasıl düşünebiliyor? Diğer bir...
Hocam düşünülerek değilde baskı üzerine verilmiş bir karar olduğu açık ve ortada, düşünülse denir ki kardeşim tekstil ve deri ürünlerini zaten üretiyoruz...
Öncelikle komiklik, şaklabanlık yapacak arkadaşlar konumdan uzaklaşırsa sevinirim. Herkes yeav ben yazsam ne olacağ loo kafasında olursa zaten aynı tas aynı...
Üreticide yok ki ülkemizde adamların çoğu aldığı tevikleri ne yapıyor belli değil. Halk ne yapsın buna yani en basit elektronik bileşenleri zor üretiyoruz...
Sürü psikolojisi işte Allah aşkına şu konuya bi göz at 20 kişiden 18 i alay etmiş, biz yazsak ne olur cart curt. Yav hem yapmıyor hem fikir beyan ediyor...
O yüzden bizim ürettiğimiz tekstil, deri mamulleri vs zaten gelmesin ona eyvallah ama elektronik üretmiyoruz birde kompenentleri veya elektronik ürünleri...
Aşırı tepkiden bir çok konuda geri adım attıkları oldu, niye bu konuda da olmasın ki? Örnek ver diyorsan en basit araba cam filmi, tamamen yasaktı sonra...