İyi yaptınız hocam, en doğal hakkımız memnun olmadığımızı bildirmek bu durumdan halk olarak. Niye ithalatçılar birlik olup baskı kurmasını biliyorlar...
hele bide bir kitle daha vardı sadece kalkıp temudan alıp tr de satan kitle ajkhlwgdjhlkagwdjhklagbwd Allahımya onlar yüzündende oldu şimdi düşünüyorum...
Kanka alabilirsin 1-1500 euro ya kadar ürün, ama bu ürün toptan olmayacak, ticari mahiyette olmamalı. Sonrasında seni devlet konteyner bazında ürün alan...
kalkıp klavye almak istiyorum çinden zh790 mı 780 mi neydi aklımda okadar çok şey varki ya hadi bedelinide ödim sorun yok yeterki gelsin kalmasın malım...
Kanka bi yönden kadınlara da gıcık oluyorum bu konuda. Bazıları tüm maaşını temu alışverişine yatırıyordu yav, onlar yüzünden olan bizede oldu çünkü daha...
Emeğinize sağlık hocam
1768067368
İnsanın canı çekiyor, millet çinden monitör, oyuncu koltuğu falan bile alıyor bisküvi alamayan çocuk gibi bakıyoruz...
şimdilik ailem deki 6 kişi ve 13 arkadaşımla birlikte bu şikayeti yaptım inşallah bu sayı kat kat artıcak fabrikadaki calışanlarım içinde aynı şeyleri...