Partiyi bende ilk kez paylaşımlarından gördüm ama bu konu ile ilgili paylaşımları 286k like 9.5mn beğeni almıştı ve sanırım o video da ki konuşmacı olan...
Bildiğiniz üzere 30 Euro olan muafiyet sınırının tamamen kaldırılacağına dair karar alınmıştı. Vatandaşlar tweet atarak seslerini duyurdu ve Hürriyet...
Şimdi şöyle bir durum var senin monitör ve ekipmanların var mı yoksa sıfırdan mı dizeceksin? Etikette ki sistem laptop sanırım onu konunun dışında tutuyorum.
Üstte ki arkadaşın dediği gibi oluyor demek ki. Boğaziçi bilişim sayfasından bakıyordum bende çünkü ve satıcı hepsiburada'nın bizzat kendisiydi. Normal yani...
Ürünler son kullanıcıya satılmadan önce (toptancılara ulaştıklarında) üretici garantisini başlatmış oluyor ta ki son kullanıcıya fatura kesilene kadar...
Hocam ben hem ram hem psu aldım ikiside tarih olarak önceden başlamıştı garantisi. Ancak geçerli olan fatura kesim tarihidir. Sebebini tam bilmiyorum ama...
Elinize sağlık
1768071032
Kanka dur bunuda yasaklayacaklar sdfsdfsdf, alıyorsak bizim prestij ve lüksten yana ne eksiğimiz var doğan slx alalım o zaman.
3000 liraya zor satılan şahinler 200k olmuş hocam onlarda aynı oranda artar 🫠
1768070165
Hocam zaten moralimiz kötü dahada bozdunuz sizede iyi akşamlar 😂
Ben sistemi satamam, satarsam 1 aya iki katına falan çıkar sistemler maazallah yeni parçalarımı zar zor aldım 😂
1768069546
Birisi Tweeter da bu konu...