Bazı ürünler hep açık kaldı bende takipteyim, satıcıyla iletişime geçtiğimde satışa kapatmıştı hatta.
Bunlar yeni gümrük ile uyumlu olduğunu düşünmüyorum
Hocam ZD markasının uygulama desteği olduğunu yeni gördüm eğer tuşları da kaliteli bir membran ise bu modele bakmak daha uygun olur. Gulikitdeki arka tuşlar...
Membran ama kaliteli bir membran dediğin gibi, boşluğa basıyorsun gibi değil hisli bir yapısı var. Multiplatform da destekliyor kişiden kişiye göre değişen...
Ben hem gamesir hem bu markayı kullandım plastik kaliteleri birbirine yakın diyebilirim ama aynı özelliklerde olan iki ürün kıyas ediyorsak ve zd daha...
Amd işlemcili, amd veya nvidia kartlı sistem önerme şansın var mı kankam daha makbule geçer. Bayadır piyasadan uzağım nerede indirim vardır vs bilgim yok.
Bende erişemiyordum hesabıma çünkü eski mailimi silip yenisini açmıştım ama yeni maili epic'te kaydetmemiştim adamlara yazdım bi kaç soru sordular, en son...
Bir konu açıyorsunuz detay vermiyorsunuz, ne oldu da bu yaptırım uygulandı size açık açık yazsanız yorum yapalım. Kaç yıldır kullanıyoruz, bir ton oyun...