Marginale isimli üyenin son içerikleri

1. Marginale

Bu macun yeterli mi?

Kanka çok bile olmuş.
  2. Marginale

Çözüldü✓ Gamesir g7pro vs g7pro wuchang edition

Konsolun yoksa kablosuz xbox özelliğini ne yapacaksın ki öyle hedefin yoksa boşver.
  3. Marginale

Çözüldü✓ Gamesir g7pro vs g7pro wuchang edition

Wuchang edition olmasının tek farkı dış görseli iç mekanizmalar aynı iade etmene gerek yok.
  4. Marginale

Temu Yurtdışı Ürünleri Gözükmüyor

Eskisi gibi çeşitlilik hiçbir zaman olmayacak ne yazık ki.
  5. Marginale

2.5k maks mouse önerisi

Bu fiyata en fp ne alınır?
  6. Marginale

Temu paketi hakkında yardım

Tamamen bilmemekle birlikte bi kaç kişi ürünlerin fiyatına ekleneceğini söyledi masrafların ama ben buna inanmıyorum çünkü her ürünün kendi tip ve sınıfına göre sürpriz vergilendirmeler yapılıyor,önceden bu fiyatları belirleyip alıcıya taahüt etmek imkansız. Gümrükte ne olup ne biteceği belli...
  7. Marginale

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Anladığım kadarıyla almak zorunda olduğun şeyleri aldıracak kadar mantıklı veya burada hiç bulamadığın şeyleri. Birde şu kafama takıldı malum gümrük tamamen sürprizler dünyası, satın alınırken neye göre hesaplayıp fiyatlandırma yapacaklar ve Türkiye'de tekrar ekstra bir gümrük ücret ile...
  8. Marginale

TEMU Alışverişleri Geri Döndü!!!

Alışverişte ödenmiş olacak kısmı pek mantıklı gelmiyor açıkçası çünkü masraflar burada gümrükte hesaplanacak neyi baz alıp neye göre fiyatlara vergi eklenmiş halde satacaklar ki. Sadece masrafı bile sattıkları üründen çok daha pahalıya gelecektir.
  9. Marginale

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dediğiniz gibi olsa ve örneğin temu bizden gümrük müşavirlik ücreti almasada üstüne ordino,antrepo,vergiler vs eklenince çok üst rakamlara ulaşmaz mı ücretler hocam? Yani düşünüyorum bazı dosyalar ücretleri sabit çünkü gümrükte. Onu neye göre ayarlarlar acaba, birde bu vergi oranları sanırım...
  10. Marginale

Kasa soğutma için tavsiye

Fark olmaz değil ama pekte güçlü olmayan bi kasa çok ısınmayacağı için büyük farkta olmaz.
  11. Marginale

Yardım 6700xt fan ayarı yapmalı mıyım?

Fan ayarı bozulmuş olabilir kontrol ettin mi?
  12. Marginale

Onvo 50vq90f3ua bu televizyonu almayı düşünüyorum

Açıkçası Tcl öneririm kalite ve hız olarak, dedeme onvo tv aldık idarelik kendi odasında izlesin diye ama bu tarz markalar daha çok yaşlı odasına görüntü kalitesi ile pek iş olmayan yerlere veya ufak çocuğu olan sürekli tv si kırılan evlere yönelik diye düşünüyorum. Ana tv olarak alıyorsanız...
  13. Marginale

Türkiyede temsilci bulundurma zorunluluğu hakkında bakandan cevap aldım .

Valla pek umurlarında olmuyor yoksa oyun mevzusundan daha büyük tepki aldılar 30 euro muhabbetinde ama bakalım umarım sonu aynı olmaz. Yasak üstüne yasak.
  14. Marginale

Türkiyede temsilci bulundurma zorunluluğu hakkında bakandan cevap aldım .

En son 30 euro yasağı hakkında da ticaret bakanlığı "böyle bir projemiz ve düşüncemiz yok" demişti 2 ay sonra başımıza geldi. 😄😅
  15. Marginale

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB Sistem 41.267 TL

30 tane site açıyor bunlarda kflflflf
Geri