Marginale isimli üyenin son içerikleri

1. Marginale

Yurt dısından 30 dolarlık bırsey alsam gelır mı

Valla yok anca bi tanıdık vs varsa avrupa ya sipariş edip tatil zamanı vs yanlarında getirebilirler.
  2. Marginale

Yurt dısından 30 dolarlık bırsey alsam gelır mı

Gelir ama kol gibi bir masraf ile gelir. Dolaylı yoldan imkansız hale getirdiler.
  3. Marginale

Coil Whine Bilirkişi

Video çek kanıt amaçlı çökmeleri o an yakalayamasanda en azından izletirsin detaylı çekip.
  4. Marginale

Bu gamepad alınır mı ?

max bütçe
  5. Marginale

4K için Uygun fiyatlı kart

9070xt o zaman amd okeyse sana
  6. Marginale

Yardım 6800XT RE Requiem oynarken çöküp duruyor?

Donanım hatası olma ihtimali 0 çünkü 4 kart falan değiştirdim şimdiye kadar ve kartların fiziki hasarı olmadığına eminim. Onun dışındaki hepsini de denedim aynı tas aynı hamam bi kaç ayda bir bi kaç sefer driver siliip yeniden yükleyip yoluma devam ediyorum :kekw:
  7. Marginale

Tüm ısılarını saatlerce takip ettim, occt de takip ediyorum örneğin buz gibi olsada çökme yaşanıyordu. Windows günlüklerinde kernel power 41 olarak gözüküyor ama o çok geniş bi hata ve parçalarda sorun yok buna eminim, benim 3 saniye power tuşuna basılı tutup tekrar sistemi açmamdan bile...
  8. Marginale

Çok ilginçtir ben win11 e geçmemle mi başladı bilmşyorum hiç uğraşıp win10 a geri dönmedim ama şu problemler sinirimi çok bozuyor artık. Anında görüntü kitleniyor ve bi kaç saniye sonra tamamen gidiyor ancak kasa çalışmaya devam ediyor. Pc yi geri açtığımda da driver silmiş oluyor kendisini.
  9. Marginale

Driver problemi diyorum bende evet ama rtx kullanan arkadaşım var mesela aynı dönem aynı sorunları o da yaşıyor. Bende rx6600,rx6600xt,rx6700xt de bu sorunları yaşıyorum o da aynı dönem rtx lerde aynılarını yaşıyor. Çok anlamsız bi çökme yaşanıyor, pc çalışmaya devam ediyor ama ekran görüntü...
  10. Marginale

5.000 TL'ye ne alabilirim?

Belki ihtiyaç varsa bt kulakiçi kulaklık alabilirsin veya ihtiyacın olmasada nakite çevirmek adına indirimde bir ürün bulup bir miktar altına satıp o parayı nakite çevirmiş olabilirsin.
  11. Marginale

5.000 TL'ye ne alabilirim?

En azından ihtiyaç duyduğun şeyleri veya hobilerini söylersen daha spesifik şeyler önerebiliriz.
  12. Marginale

6kya r5 5600 alınır mı?

Psu şu an bulunan kaç watt?
  13. Marginale

6kya r5 5600 alınır mı?

Bütçeli biri olduğunu varsaydım bu saatten sonra am4 e o masrafın yapmasının anlamı yok. Veya en mantıklısı ikinci el bi r5 5600 çözmesi 3.5k lara. Diğer türlü anlamı yok.
  14. Marginale

6kya r5 5600 alınır mı?

Kanka am5 anakart ucuz zsten nerdeyse am4 ten ucuz am5 geç bi tanede 7500f al bak keyfine hiç vetme 5600 e o parayı parana yazık.
  15. Marginale

Hangi Gamepadi Seçmeliyim ?

Bütçe oralara çıkıyorsa cyclone 2 öneririm tmr ye geçmiş olursun en azından.
Geri