Marginale isimli üyenin son içerikleri

1. Marginale

APTEK TEKNOLOJİ UZAK DURUN!!!

Bende burdan aynı monitörü aldım ışık sızması normal ıps te olacak kadar nasibime 1 ölü pixel çıktı kullanıyorum memnunum ürünü ama harbiden değişik bi firma biraz adamlardan rica ettim bakın kargocular zarar verebiliyor korunaklı yollayın lütfen diye tamam dediler sonra gidip yine fabrikasyon...
  2. Marginale

Portatif Klima Kullanan Var mı?

Klima taktıracak durumda değilim müsaitliğimde yok heryeri delecekler vs onu istemiyorum portatif klimada gider falan çıkarıp uğraşman gerekiyor portatif sulu vantilatörlere baktım aklıma yatmadı bende en mantıklı olanı aldım, çok dert değil buz gibi yapsın diye gayem yok zaten klima çarpıyor o...
  3. Marginale

🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

bende yeni hesap açtım almadı
  4. Marginale

Valla kuntel ktw360 kule tipi vantilatörünü aldım onlar daha sessiz oluyor puanı da baya yüksekti 3 taksitle aldım gitti. Portatif mantıksız geldi bana.
  5. Marginale

Tamamdır eyvallah yardımlar için. Vantilatörden de iyi soğutuyordur ama herhalde öyle olsun yeterli 1.5k ya dandik vantilatörler ile ömür geçmez.
  6. Marginale

Hocam ses şiddeti ne seviyede acaba eğer çok şiddetli ses çıkarmıyorsa yani vantilatörden iyidir.
  7. Marginale

Bi süredir araştırıyorum sesli diyorlar evet su sesi falanda çok geliyormuş. Klima alma şansım ne yazık ki şu an yok onun yerine başka ne olabilir onu düşünüyorum bende sıcak bakmıyorum portatife, ses seviyesinede bağlı tabii çokta yüksek değilse bi önemi yok benim için.
  8. Marginale

Normal klima ile uğraşmak istemiyorum portatif alacağım o yüzden kullanan ve kullandığı üründen memnun olan var mı?
  9. Marginale

10.000 TL Bütçe ile Hangi Monitörü Alayım

Aoc da güzel ama 27 inç ile 24 arasında uçurum fark yok sığdırırsın bence 27 al.
  10. Marginale

10.000 TL Bütçe ile Hangi Monitörü Alayım

https://www.n11.com/urun/ktc-h27e6-27-1ms-300hz-320hz-oc-2k-qhd-fast-ips-pivot-gaming-monitor-112534439?magaza=teknoklik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel
  11. Marginale

2k Akıllı Saat Önerisi

En fp hangi ürün olur?
  12. Marginale

20.000 TL'ye Custom Klavye İçin Parçalar Nasıl?

Hacı yanlış anlama eyvlh bütçen var ama pcb ve kasayı ayrı satma muhabbetini saçma buluyorum bi artı performans etkisi de yok. Bana kalırsa alüminyum kasa al ona switch ve keycap tak. Keycapleride bulabilirsen gerçek seramik veya pbt plastik almanız öneririm.
  13. Marginale

Attack Shark X11 Alınır mı ?

Güzel ürün alabilirsin fp yani
  14. Marginale

Öneri Gamepad Önerilerinizi Bekliyorum. Bütçem En Fazla 6000tl

Sürekli geliyor stok takip edebilirsin.
Geri