Valla kanka inan hepsi aklımda değil ama Türkiye'de bulabileceğin markalardan en fp olarak yola çıkarsam kz, simgot, tanchjim, moondrop ürünleri genel olaral fp oluyor. Yani gidipte 5-6k üstü fiyatlar vermeye gerekte yok. Onun üstü zaten genelde özellikle belli müzik aleti kullanan müzisyenlere...
Kz ed12, kiwi ears etude, simgot ea500lm, simgot supermix 4, kz edcx vb birçok kulaklığı kullanıyorum kankam. Aktif olarak kz carol pro kullanıyorum bluetooth kablosuz takılıyorum biraz daha rahat oluyor mic ihtiyacı da olmayınca.
Yok valla oc yapmadım yapma niyetim vardı ama deneme yaptım sadece kaç ghz de stabil çalışır diye sonra geri stok döndüm. 750w psu da kullandım onda da sistem kitledi kendini hiçbir şekilde açılmadı, gittim hurda fiyatına sattım yolladığım adam bu psu sorunsuz diyince bi kaynar sular indi. Sonra...
İkisi içinde sorun yaşatmaz, dışarı ses vermesi de kulaküstü kadar çok olmaz baya dışarı çıkması için son sese falan alman lazım ve odanın baya sessiz olması lazım. Onun dışı gayet iyi. Simgot ew ve ea seriside güzel tabii bütçe meselesi ew300 senin bütçeye yakın.
3.5 k lık ziyadesi ile yeter bana kalırsa.
https://meyergaming.com/moondrop-chu-ii-dsp-type-c-10mm-al-mg-suruculu-iem-kulaklik
bunda mesela dsp modülü var ses kartı etkisi görürsün, ses kaliteside gayet yeterli ve tatminkar.
stokta yokmuş yeni gördüm akalin müzikte var ama 2300 falan standart...
Evet ama ses kalitesi hakkında yorum yapamam, kablolarında mikrofon oluyor Tr de zor bulmak ama bazı modellerde boom micte olabiliyor kendime yurtdışından almıştım burada var mı bilmiyorum. Kinera celest markasının vardı mesela boom mic ile.
Açıkçası müzik ile uğraşmıyorsan çok yüksek sese ihtiyacın yoksa gidipte ses kartına para vermenin pek anlamı yok, iem konusunda kz,simgot,kiwi ears, moondrop vb markalar başarılıdır ama birazda bütçe konusu. Bütçe nedir?
(RX6700XT) Böyle bir saçmalığı yaşayan var mı bilmiyorum ama benim pc uyku modundan çıkınca kendi kendine driver siliyor bazen, cs-go'da veya youtube gibi yerlerde takılırken oluyordu daha önceden kendi kendini kapatıyordu kasa çalışmaya devam ediyordu ama görüntü yoktu kasa tuşundan tekrar...