Bende burdan aynı monitörü aldım ışık sızması normal ıps te olacak kadar nasibime 1 ölü pixel çıktı kullanıyorum memnunum ürünü ama harbiden değişik bi firma biraz adamlardan rica ettim bakın kargocular zarar verebiliyor korunaklı yollayın lütfen diye tamam dediler sonra gidip yine fabrikasyon...
Klima taktıracak durumda değilim müsaitliğimde yok heryeri delecekler vs onu istemiyorum portatif klimada gider falan çıkarıp uğraşman gerekiyor portatif sulu vantilatörlere baktım aklıma yatmadı bende en mantıklı olanı aldım, çok dert değil buz gibi yapsın diye gayem yok zaten klima çarpıyor o...
Valla kuntel ktw360 kule tipi vantilatörünü aldım onlar daha sessiz oluyor puanı da baya yüksekti 3 taksitle aldım gitti. Portatif mantıksız geldi bana.
Bi süredir araştırıyorum sesli diyorlar evet su sesi falanda çok geliyormuş. Klima alma şansım ne yazık ki şu an yok onun yerine başka ne olabilir onu düşünüyorum bende sıcak bakmıyorum portatife, ses seviyesinede bağlı tabii çokta yüksek değilse bi önemi yok benim için.
Hacı yanlış anlama eyvlh bütçen var ama pcb ve kasayı ayrı satma muhabbetini saçma buluyorum bi artı performans etkisi de yok. Bana kalırsa alüminyum kasa al ona switch ve keycap tak. Keycapleride bulabilirsen gerçek seramik veya pbt plastik almanız öneririm.