Marginale isimli üyenin son içerikleri

1. Marginale

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

Evet adamlar zaten tekel olup daha çok kar etmek istiyor amaç bu, o yüzden karar sonrası hepsi bu kadar sevindi.
  2. Marginale

Gümrük Vergisi Düzenlemesinde GERİ ADIM Sinyali

Valla kimse kim bizim duygulara mecliste tercüman olsunlarda. Bazı gazetecilerde bu duruma tepki koyan video çekmiş, tolga özbek var havacılık ile ilgili videolar çeken o da çekmiş saolsun. Halk öncelikli olmalı tüccar değil. Tüccar A yı değil B yi satar yine zenginliğine zenginlik katar zaten.
  3. Marginale

Sonradan ayarlama yapılır deniliyor birde, halkın hayatını böyle etkileyecek bir kanun çıkarmadan niye o zaman siz kanunu adam akıllı ayarlamıyorsunuz hey Allah'ım. 1768234081 TABİİ İHRACATÇIYI KORUMAK İÇİN AMA BİZ İTHALATI DEĞİL TÜKETİCİLERİN ALDIĞI 30 EURO LUK ŞEYİ YASAKLAMAYI UYGUN GÖRDÜK...
  4. Marginale

Kanka zaten adaletli bi durum değil ben neden 10 konteyner mal getiren adamla aynı süreçleri yaşamk zorundayım? Ve emin ol o toptan alanlar bizim aldığımızı 3 te 1 fiyatına alacaklar sonra burda 5 katına kitleyecekler. Onları rahatsız eden bunu daha rahat yapamamak. Şimdide yolu yapılıyor "yok...
  5. Marginale

Tekstil vb şeyler yasaklanmalı zaten kıyafet yağmalayan influcerlar vs yüzünden bu fecaat başımıza geldi. Ama Türkiye'de üretilen ürünler dışında kalanlar 30 euro sistemi ile devam etmeli kaldı ki 30 euro çok komik bir rakam zaten. Bunun için 'şart,izin' gibi şeylerde gerekmemeli onun sinyalini...
  6. Marginale

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

Bir milletvekili de sanırım mecliste bu konudan bahsetmiş, birkaç gazeteci de buna istinaden hak vermiş milletvekiline ve paylaşım yapmışlar. Allah'ım sen bize yardım et. 30 euro'ya ürün alabilmek için girdiğimiz hallere utanıyorum artık. :kekw: 1768216197 Açık kapı ne bu arada?
  7. Marginale

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

Partiyi bende ilk kez paylaşımlarından gördüm ama bu konu ile ilgili paylaşımları 286k like 9.5mn beğeni almıştı ve sanırım o video da ki konuşmacı olan parti üyesi zaten avukat. Doğru bir karar olmuş.
  8. Marginale

10 k 15 k civarı 2.el sistem dizmek istiyorum

Şimdi şöyle bir durum var senin monitör ve ekipmanların var mı yoksa sıfırdan mı dizeceksin? Etikette ki sistem laptop sanırım onu konunun dışında tutuyorum.
  9. Marginale

Yardım GARANTİ BEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE BAŞLAMIŞ?

Üstte ki arkadaşın dediği gibi oluyor demek ki. Boğaziçi bilişim sayfasından bakıyordum bende çünkü ve satıcı hepsiburada'nın bizzat kendisiydi. Normal yani işin doğrusu toptancı çıkış tarihiler muhtemelen.
  10. Marginale

Yardım GARANTİ BEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE BAŞLAMIŞ?

Hocam ben hem ram hem psu aldım ikiside tarih olarak önceden başlamıştı garantisi. Ancak geçerli olan fatura kesim tarihidir. Sebebini tam bilmiyorum ama dsibritörlükten çıkış tarihi olabilmesi kuvvetle muhtemelen orada yazanların.
  11. Marginale

Elinize sağlık 1768071032 Kanka dur bunuda yasaklayacaklar sdfsdfsdf, alıyorsak bizim prestij ve lüksten yana ne eksiğimiz var doğan slx alalım o zaman.
  12. Marginale

3000 liraya zor satılan şahinler 200k olmuş hocam onlarda aynı oranda artar 🫠 1768070165 Hocam zaten moralimiz kötü dahada bozdunuz sizede iyi akşamlar 😂
  13. Marginale

Ben sistemi satamam, satarsam 1 aya iki katına falan çıkar sistemler maazallah yeni parçalarımı zar zor aldım 😂 1768069546 Birisi Tweeter da bu konu hakkında konu açılmış yazmış ekşi sözlüğe ama ben göremedim konuyu
  14. Marginale

İyi yaptınız hocam, en doğal hakkımız memnun olmadığımızı bildirmek bu durumdan halk olarak. Niye ithalatçılar birlik olup baskı kurmasını biliyorlar, aylardır bu konuda baskı kuruyorlardı. Hatta 3 ay kadar önce böyle bi haber yayılmıştı ticaret bakanlığı böyle bi düşüncemiz yok diye...
Geri