Margot Robbie isimli üyenin son içerikleri

1. Margot Robbie

Merhaba, TYT'de 450 bine girmek için kaç net yapmak gerekiyor?

450 binle bu bölüme giremezsin. Bölüm son 4 yılda 660-580-480-410 bine çekmiş. Daha da çekerse 350 binle kapatır 2026'da. 350 bin içinde TYT'den obp'n düşükse 60 yüksekse 55 civarı net gerekir.
  2. Margot Robbie

Samsunspor 0-0 Fenerbahçe

Bu hafta sonu oynanan bjk gs ve fb samsun maçları ertelenmeliydi takımlar çok yorgun avrupa maçlarından dolayı, sonuç olarak ortaya böyle bir şey çıktı
  3. Margot Robbie

Steam hesabınıza kaç dolar harcadınız ?

Korsan oyun oynamadım hiç ondan
  4. Margot Robbie

KYK Yemekhanesinde parmak izi

Dostum bunu KYK çalışanına ya da müdüre falan sor
  5. Margot Robbie

Yks nasıl çalışılmalı?

Anladım hayırlı olsun şimdiden kazanırsın sen
  6. Margot Robbie

Yks nasıl çalışılmalı?

Niye Başkent nedeni var mı genelde tıp hedefleyip gelmezse diş yazarlar şaşırdım bi de başkent
  7. Margot Robbie

Yks nasıl çalışılmalı?

Dostum daha 11'ken bu tür sorular soruyorsan sen zaten kazandın demektir. Üniversite 11. sınıfta kazanılıyor. 12'nin temelini 11'de atarsın. O yüzden konu konu git gördüğün dersleri hallet. Boş zamanlarında da hafta bir gününü TYT'ye ayırabilirsin. Zaten yazın TYT'yi tekrardan sıkı şekilde...
  8. Margot Robbie

Steam deck ile g29 direksiyon seti takası

Güzel teklif
  9. Margot Robbie

🔥İndirim 🔥Amazon Kampanyadaki Çikolatalarda 300TL ye 100TL İndirim🔥

Fellas Protein barlardan en güzeli hangisi?
  10. Margot Robbie

CV BÖYLE YAZILIR : D

Gta da helikopter görevini geçince bizim kendimizi bişey sanış
  11. Margot Robbie

Assasins Creed Mirage Almalımıyım ?

Uzun soluklu Valhalla ve Odyssey'den sonra yeni çıkan eski tarzda 20 saatlik bi ac oyunu iyi gelmişti. Al oyna.
  12. Margot Robbie

Sizinde böyle yaşadığıniz olaylar varmı?

2017 yılında antalya'dayız o zamanlar ester exposito ünlü bile değildi tabi... adını vermek istemediğim bi gece kulübünde yanıma yaklaşıp kulağıma ahlaksızca bir teklif fısıldamıştı... kibarca reddettim, çıldırdı tabi... elindeki bira şişesini kafamda patlatmıştı dikiş izi duruyo
Geri