Baba ahbap yaa kızılay çadır satıyor yaa devlete güven olmaz baba ya haluk abim yardım ediyor abi yaaa. Yoktur bu güruhun bir bildiği. Hepsi hırsız hepsi üçkağıtçı.
Yav kimseye sövdüğüm yok. Sadece yorumlarım çok tutuyordu. Beğenilen yorumlardı. Yüzbinlerce beğeni almışımdır. Yüz bin kişi beğeniyorsa yüz kişide beğenmeyen vardır onların hepsi şikayet etse kapanır işte.
Instagram’dan kalıcı ban yedim. Aynı telefondan hesap açılmıyor zaten.
Başka telefondan, o telefonun numarasıyla hesap açtım şu an. Şimdi bu hesabı kendi telefonuma girersem hesap açtığım telefondaki hesaplarda ban yer mi?
En son artık yeni telefon alıcam. Yeni telefondan hesap açsam numaramı...
Deji bataryalar ilk kullanımlarda uzun süre götürse bile bir kaç ay sonra sarj yemeye başlıyor. Telefonu kullanmazken bile şarj gidiyor. Ucuz olduğu için bir kaç cihazda deneyimledim hepsi aynı.
Lise en az üniversite kadar önemlidir. İlkokul veya ortaokula gitseydiniz yakın olana gidiverirdiniz ama iyi bir lise iyi bir üniversite demek, iyi üniversite iyi gelecek demek. O yüzden yakınındaki lisenin niteliği Fen lisesinden çok düşükse kesinlikle gitme. Ama Anadolu lisesi ise, mezunları...