Margot Robbie isimli üyenin son içerikleri

1. Margot Robbie

Arabanız Ne Fotoğrafını Atın

insta: unalturann beni takip edinss. Bu aralar sıkıntılarım var, üzerime gelme demedim mi? İmza.
  2. Margot Robbie

Çözüldü✓ 40-45 Bin TL Laptop Önerisi

12 GB RAM tavsiye etmem tabii ki gözümden kaçmış özür dilerim. 5050 yeter dersen gamegaraj alabilirsin. Kasa ekran kalitesi olarak diğerkilerden daha iyi. https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x5t-5050-intel-core-i5-13500hx-16gb-500gb/
  3. Margot Robbie

Çünkü 45 bin bütçede 5050'ler var. 5060'lar 50 binlere yaklaşınca çıkıyor karşımıza. Şu an bu bütçede önerilen 5060 laptoplar...
  4. Margot Robbie

Hocam taşın suyunu sıksan maks nereye kadar çıkabilirsin bütçe olarak?
  5. Margot Robbie

Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Overated sandım uyku sersemi o yüzden Witcher 3 demiştim.
  6. Margot Robbie

Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Mesela Valorant ve Cs yerine Overwatch ünlü olabilirdi Türkiye’de.
  7. Margot Robbie

Siccinde Niye Hep Aynı Kız Oynuyor

Recep İvedik’de neden hep Şahan oynuyor minvalinde bir soru olmuş demek ki kız uyuyor karaktere
  8. Margot Robbie

Haluk Levent Gözaltına Alındı

Baba ahbap yaa kızılay çadır satıyor yaa devlete güven olmaz baba ya haluk abim yardım ediyor abi yaaa. Yoktur bu güruhun bir bildiği. Hepsi hırsız hepsi üçkağıtçı.
  9. Margot Robbie

Instagram Instagram’Da Kalıcı Ban Sonrası Yeni Hesap Açmak

Yav kimseye sövdüğüm yok. Sadece yorumlarım çok tutuyordu. Beğenilen yorumlardı. Yüzbinlerce beğeni almışımdır. Yüz bin kişi beğeniyorsa yüz kişide beğenmeyen vardır onların hepsi şikayet etse kapanır işte.
  10. Margot Robbie

Alt tarafı Yahudilere sövdük bende anlamadım 1783772277 Hocam bence öylede olmayacak ya. Şu an bilgisayardan giriyorum böyle sorun olmaz herhalde.
  11. Margot Robbie

Numara ve telefon kesin değişmesi lazım başka çözümü yok yani değil mi
  12. Margot Robbie

Instagram’dan kalıcı ban yedim. Aynı telefondan hesap açılmıyor zaten. Başka telefondan, o telefonun numarasıyla hesap açtım şu an. Şimdi bu hesabı kendi telefonuma girersem hesap açtığım telefondaki hesaplarda ban yer mi? En son artık yeni telefon alıcam. Yeni telefondan hesap açsam numaramı...
  13. Margot Robbie

Çözüldü✓ Iphone Bataryası Bu İkisi Arasından Hangisi

Deji bataryalar ilk kullanımlarda uzun süre götürse bile bir kaç ay sonra sarj yemeye başlıyor. Telefonu kullanmazken bile şarj gidiyor. Ucuz olduğu için bir kaç cihazda deneyimledim hepsi aynı.
  14. Margot Robbie

Hangi Lise Daha İyi Yardım Edin

Lise en az üniversite kadar önemlidir. İlkokul veya ortaokula gitseydiniz yakın olana gidiverirdiniz ama iyi bir lise iyi bir üniversite demek, iyi üniversite iyi gelecek demek. O yüzden yakınındaki lisenin niteliği Fen lisesinden çok düşükse kesinlikle gitme. Ama Anadolu lisesi ise, mezunları...
  15. Margot Robbie

12 Parça Oto Bakım Seti 258 TL

Valla aldım ama iptal edicem galiba çünkü yorumlarında sakın almayın içinde ne olduğu belli değil falan yazıyor.
Geri