Gezdolaş TV adında bir gezi kanalım var. Gezdiğim gördüğüm yerleri kendimce çekip youtube atıyorum. Videolarında en azından 1k görüntülenmesini istiyorum ama 500i bile zor görüyor çoğu video. Bunun için ne yapmam lazım. Yapay zekanın dediği gibi başlıkarı falan ayarladım, kapağı ayarladım...
Merhabalar , hali hazırda çok nakitim olmadığı için taksitle PC almak istiyorum. Bu bütçeye taksitle alabileceğim PC önerir misiniz. Monitör dahil Max 50k bütçem var. Klavye, mouse gibi ekipmanları uygun bir şey almayı düşünüyorum. 1080 olsa yeterli benim için. Genel olarak LoL, GTA , Valorant...
Merhaba, yurt dışı Xiaomi 14t pro almaya karar verdim. Önerebilireceginiz bir yer var mı? Yada sarı siteden bir yerden mi almam gerek? Bütçem 24k ama Kredi kartına taksit olursa daha iyi olur.
Merhabalar, Bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık olarak 35 40k civarı. Monitör, klavye, kasa her şey dahil sistem önerir misiniz?
Genel olarak 2 3 sene idare edecek ve cyberpunk ve tarzı güncel oyunları rahat ve akıcı bir şekilde oynatacak bir PC arıyorum. Nvida ve 4000 serisi olursa...
Merhabalar, yurtdışındayım. şöyle bir laptop buldum sizce alınır mı? Genel olarak edit ve render ara sırada da online oyun oynamak için kullanacağım. Fiyatı 14600 TL civarı yapıyor. Başka sıfır veya 2. El laptop önerileriniz var mı? Bütçem 14000 civarı...
Merhabalar, öncelikle Japonyadayım. 100 150 dolara geçici bie telefon almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir mide var mıdır? Genel olarak sosyal medya, oyun ve arada sırada edit yapıp çıktı almak için kullanıcam. 4 5 ay götürse yeterli.
Kafamda böyle bir şey var...
Merhabalar, öncelikle Japonyadayım. Geçici bir telefon arıyorum uyguna ve böyle bir telefona denk geldim. Sizce alınır mı? Bütçem 150 dolar civarı. Genel olarak oyun ve arada sırada video editi için kullanacağım. Başka önerebileceğiniz telefon var mı bu fiyat aralığında...
Evet aslında edit derken onu kastediyorsum. Şuan çok eski bir telefonla yapıyorum ve çok uzun sürüyor. O yüzden hatta değiştirmek istiyorum.
İphone istiyorum bir yandan ama çok geziyorum çalıbamsından ve ys kırılmasından korkuyorum. Çok dikkat çekiyor iPhone.
Birde ikinci el alırken neye...
Merhabalar, öncelikle Japonyadayım o yüzden dolar yazdım.
600 700 dolarlık bşr bütçem var ve yeni bşe telefon almak istiyorum. Telefonda öncelikle edit yapacağım. Gopro10 ile video çekiyorum. O yüzden 4k videoları hızlı bir şekilde render yapıcak bir telefon arıyorum. Eğer olursa kamerası...
Merhabalar, Apu sistem arıyorum. Monitor dahil bütçem 11.000 TL max
Genellikle lol, valo tarzı oyunlar oynuyorum. İkinci elde olabilir. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, Apu sistem arıyorum. Monitor dahil bütçem 11.000 TL max
Genellikle lol, valo tarzı oyunlar oynuyorum. İkinci elde olabilir. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, bir arkadaşım Apu sistem arıyor. Her şey dahil(Monitör) bütçesi 11.000tl civarı. Genelde lol, valo tarzı oyunlar oynuyor. Önerebileceğiniz hazır sistem veya toplama sistem var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
1662121585
Not: ikinci elde olur