marilyn isimli üyenin son içerikleri

1. marilyn

STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

zaten vergi veriyorlar yüce devletimiz ekstra birde bu adamlardan kurumlar vergisi almak istiyor çünkü 3-5 şirketin vereceği 3-5 kuruşun peşinde
  2. marilyn

evet benim canım @xxxZAURxxx u çekiyor azerbaycan yasaklansın peki azerbaycan zaur için lisans verecekmi ?
  3. marilyn

türkiyede 9-5 işden emekli olmuş dayılar gibi yaşamaktan başka çare bırakmayacaklar gibi
  4. marilyn

akp çok iyi ya süper akp yaşasın akp whatismyipaddress Country:hollanda amerika isviçte almanya azerbaycan :DD forumda yetki olsa şunların iplerine bi baksam hangi ülkeler görünüyor çok merak ediyorum twitter gibi olsa keşke
  5. marilyn

GTA 5 Crack te GTA online a nasıl girebilirim

gta epic hesabı al uyguna bende mevcut fazladan düşünürsen
  6. marilyn

Turkiye'de yaşamak için yapman gerekenler ilk ve son

kendisi akp seçmeni sosyal çürümenin sebebide hükümet
  7. marilyn

gene alttan aldım adama camı açıp sorun ne diyorum cevap vermiyor sadece bakıyor madde etkisindemidir bilemem kapıyı zorlayıp insene diyor göz bebekleride büyük duruyordu araba sürüşüde zaten dengesizdi sağolasın bu arada
  8. marilyn

daha bu gün trafikte bıçak çekildi günümüz türkiyesinde işin olmadıkça dışarı çıkmamak gerek kaza yapmadık bir şey olmadı ha evet kaza yapacaktık olayı merak edenler için sollamaya çıktım sağda i20 dizel gaza bas çek yapıp sağa sola gidiyor başta bir şey olacağını hissettim geçeyim gideyim bu...
  9. marilyn

Sizce Dinsizlik Neden Artıyor?

akp ve diyanet yüzünden
  10. marilyn

Bu konu ile birlikte artık kalıcı banı hak ettiğimi dusunuyorum

Ban yemek bu kadar zor olmamalı @Mehmet Yılmaz
  11. marilyn

Bu konu ile birlikte artık kalıcı banı hak ettiğimi dusunuyorum

Kendiniz bahsetmişsiniz artık hesabimin silinmesini kalıcı banlanmasını istiyorum
  12. marilyn

Merhaba ben banlanmak istiyorum

Oncelikle orucunuz kabul olsun Ben self ban istiyorum 1 ay ban değil açılmaması uzerine bir ban istiyorum @Mehmet Yılmaz lütfen geçici ban atıp geçmeyin ben permanent ban istiyorum
  13. marilyn

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

self ban istiyorum ve banımın bir daha açılmamasını rica ediyorum @Mehmet Yılmaz
  14. marilyn

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

Bunun için raporlayan işgüzar herifi ayrı bu uyarıyı onaylayan moderasyon ekibine ayrı sevgi ve saygılarımı iletiyorum hayatımda yediğim en boş uyarı
  15. marilyn

Yardım Millenicom internet sorunu

Anlatirim şu an final haftamdayım finaller buter bitmez kurtulacağım
Geri