marilyn isimli üyenin son içerikleri

1. marilyn

Flörtün The End of the F***ing World izle demesi ne anlama gelir?

durum vahim knk hemen ayrıl üzülürsün ben diyeyim her yerden engelle bir şey yazma kıza başka şehire taşın yeni kimlik falan çıkart bu böyle olmaz geçmiş olsun
  2. marilyn

Ehliyet yazılı sınav için tavsiyeler

sınava girmeden 1 saat önce örnek soruların olduğu sitelerden 3-4 tane test çöz gir ben öyle yaptım 80 aldım
  3. marilyn

Steam çöktümü hiç bir şey yapılmıyor

steammı çöktü ???
  4. marilyn

🔥İndirim Mortal kombat 11 10 dolar

para koymak istemiyorum hocam itemlerin 2 si 12 mart biri 13 mart diğeride 18 martta trade banı kalkıyor zaten haftalık drobu oyun almak için yapıyorum yoksa umrumda değil
  5. marilyn

🔥İndirim Mortal kombat 11 10 dolar

mk11 10 dolar cs2 den düşen droplar ile alacaktım bende bir sürü item var ama tam indirim bitiminde trade banları kalkıyor steam hesabında 10 dolar olan birisi varsa ertesi güne cs2 müzik kiti ile vs tradeleyebilirim
  6. marilyn

Arabi'nin inatla küfürlü konuyu yukarı taşıması.

sende aynı şekilde saçma gereksiz konular açmazsın umarım sizin kaç haftada ayda günde yılda duş alıyorsunuz gibi boş beleş konularınız forumda gerçekten yardım arayan insanların hakkına giriyor
  7. marilyn

MSB: İran'dan ateşlenen füze düşürüldü

bence sen ajansın forumda 7/24 vakit geçirip konu açıp o kanıtlandı bu tespit edildi şöyle oldu böyle edildi diye sürekli konu açman garip hiç işin gücün yokmu çalışmıyormusun sosyal aktiviten yokmu ?
  8. marilyn

Bilgisayar toplamak yerine düğün yapın abi.

ne kadar lüzumsuz konular niye varsın ?
  9. marilyn

STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

zaten vergi veriyorlar yüce devletimiz ekstra birde bu adamlardan kurumlar vergisi almak istiyor çünkü 3-5 şirketin vereceği 3-5 kuruşun peşinde
  10. marilyn

evet benim canım @xxxZAURxxx u çekiyor azerbaycan yasaklansın peki azerbaycan zaur için lisans verecekmi ?
  11. marilyn

türkiyede 9-5 işden emekli olmuş dayılar gibi yaşamaktan başka çare bırakmayacaklar gibi
  12. marilyn

akp çok iyi ya süper akp yaşasın akp whatismyipaddress Country:hollanda amerika isviçte almanya azerbaycan :DD forumda yetki olsa şunların iplerine bi baksam hangi ülkeler görünüyor çok merak ediyorum twitter gibi olsa keşke
  13. marilyn

GTA 5 Crack te GTA online a nasıl girebilirim

gta epic hesabı al uyguna bende mevcut fazladan düşünürsen
  14. marilyn

Turkiye'de yaşamak için yapman gerekenler ilk ve son

kendisi akp seçmeni sosyal çürümenin sebebide hükümet
Geri