marilyn isimli üyenin son içerikleri

1. marilyn

Bu konu ile birlikte artık kalıcı banı hak ettiğimi dusunuyorum

Ban yemek bu kadar zor olmamalı @Mehmet Yılmaz
  2. marilyn

Bu konu ile birlikte artık kalıcı banı hak ettiğimi dusunuyorum

Kendiniz bahsetmişsiniz artık hesabimin silinmesini kalıcı banlanmasını istiyorum
  3. marilyn

Merhaba ben banlanmak istiyorum

Oncelikle orucunuz kabul olsun Ben self ban istiyorum 1 ay ban değil açılmaması uzerine bir ban istiyorum @Mehmet Yılmaz lütfen geçici ban atıp geçmeyin ben permanent ban istiyorum
  4. marilyn

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

self ban istiyorum ve banımın bir daha açılmamasını rica ediyorum @Mehmet Yılmaz
  5. marilyn

Bunun için raporlayan işgüzar herifi ayrı bu uyarıyı onaylayan moderasyon ekibine ayrı sevgi ve saygılarımı iletiyorum hayatımda yediğim en boş uyarı
  6. marilyn

Yardım Millenicom internet sorunu

Anlatirim şu an final haftamdayım finaller buter bitmez kurtulacağım
  7. marilyn

Dolandirilmayalimda yeni geçmiştim bende sanirim turknete geçeceğim güvenim baya azaldi millenicoma 1736113245 Bende hattimi taşimak istiyorum benimde bu hizmet numarasini bulamama gibi sorunlari yaşamamam için tam olarak ne yapmam lazim nereden bulabilirim yazarsaniz sevinirim 1736113609...
  8. marilyn

16-20 MS LAG SORUNU İNTERNET DEĞERLERİ NORMAL

Boşver dostum sende değiştir gitsin bu gün uygulamadan otomatik odeme emri vermeme rağmen faturami odememiş onu fark ettim maaleysef faiz binmiş kendileride verdikleri hizmetde uygulamalarıda dandik 1736118902 Final haftam biter bitmez koşa koşa türknete gideceğim allah taahhütlü olanlara...
  9. marilyn

Bir arkadaşta geçen gunlerde ayni konuyu açtı millenicom türknetin sitesine erişimide kapatmış yakin bir zamanda aramizdan ayrilir diye düşünüyorum
  10. marilyn

Csgoda sorun var sanirim mobilden yapincada paket loss ayni gorunuyor birde h1z1 seçip deneyebilirmisin 1736117464 Neyse ya atmayadabilirsin genel bir sorun sanirim millenicomda comnet gibi gidecek galiba bende millenicomdayım türknete geçmeyi planliyorum
  11. marilyn

İkinizde birbirinizi öldürün ne siz ne biz sorun yaşayalım
  12. marilyn

İp ni sansürlemeyi unutma 1736116274 https://packetlosstest.com/ Buradan test yapip atabilirsin csgo vs seçebilirsin
  13. marilyn

Speedtestden packet loss değerlerini atabilme şansın varmı
  14. marilyn

Millenicommu kullaniyorsun
  15. marilyn

Belirli bolgelerdemi yoksa turkiyenin her yerindemi boyle bende millenicom kullaniyorum valorant oynamiyorum o yuzden bilemiyorum
Geri