Merhaba yeni bir apartmana taşındım
Evin altinda bim var bina girişinde telefon kutusu var mutfakta dsl için giriş var ama sistemde altyapi gorunmuyor bimin adresini girdim gene görünmüyor telefon kutusunde hizmet alan kişilerin hizmet numaraları var tt tarafindan kağıt asılmış nasıl bir yol...
illa ikisinden biri diyorsan nk bilinçli sürüp motordan anlıyorsan uzun süreler götürür seni servislerin çoğu sağlam motoru bozuk çıkarıyor olabildiğince kendin yap bir sorun yaşarsan
çocukluğumdan beri futbola hiç ilgi duymamışımdır 12 tane adamın top koşturmasını izlemek transfer haberlerini sürekli takip etmek vs hiç beni sarmadı insanları bu kadar fanatikliğe iten şeyinde ne olduğunu tam kestirebilmiş değilim
futbolun temeli siyasetten geçer 5 parasız fanatiklerin 5 kuruşuna göz diken klüpler yalandan milyon dolar fiyatlara anlaşılmış kiralik topcular kara para aklamak için 10 numara yer
donanım arşivi forum
abdullah hacıgül nasıl ünlü oldu ?
youtubede yaptığı f/p oyuncu bilgisayar videoları ile
temelinde oyun olan bir forumda ne işin var ?
ben olacakları söylüyorum multi milyonersin bir şirketin var ve ortadoğuda olan bir ülke temsilci aç btk ya rapor ver vergi ver yoksa ceza...
Onlarında pek bize ihtiyacı yoktur emin olabilirsin alt ust bir kac yuz bin zarara girerler onun yerine hukumetin dayatması ve cezalarından kurtulurlar buyuk bir anlaşma değil
Bencede geçen okey oynarken arkadaş taşlar dagitilir dagitilmaz 2 kez elden bitti kafasini masaya vura vura sakat ettik çocuğu kesinlikle okey satranç masa tenisi masa olan her oyun yasaklanmalı hatta masa yasaklanmalı masalar çok tehlikeli çocukları suça sürüklüyor
diğer şeyler
kahveye gidip dayılarla okey
hobi edineyim desen ülkede ürün yok
yurt dışından sipariş edeyim desen gümrük yok
birisi getirsin desen pasaportun değeri yok
getiren birini buldun getirmek istesen ona verecek komisyonun yok
geriye dağda yürüş yapmak asgari maaşın yarısı ile...
chpye en başından soğuğuz zaten özgür özel muhalefeti bir işe yaramıyor
akp dediğim zaten ak parti değil akp bir genelleme oldu chp akp den daha akplı hepsi akpye hizmet eden 60-70 yaşındaki yaşlılar siyaset bilmez iş bilmez koltuk bulmuş oturmuş mecliste 3-4 kuruşa iskenderini yer sonra...
çin aktarmalılar genellikle iptal edilebiliyor ama neyse artık ne zaman ucuza çözersek o zaman gideriz sosyal medyada görüyorum şu paraya gittim şu paraya döndüm şöyle yaptım falanda ama öyle bir şey yok