durum vahim knk hemen ayrıl üzülürsün ben diyeyim her yerden engelle bir şey yazma kıza başka şehire taşın yeni kimlik falan çıkart bu böyle olmaz geçmiş olsun
para koymak istemiyorum hocam itemlerin 2 si 12 mart biri 13 mart diğeride 18 martta trade banı kalkıyor zaten haftalık drobu oyun almak için yapıyorum yoksa umrumda değil
mk11 10 dolar
cs2 den düşen droplar ile alacaktım bende bir sürü item var ama tam indirim bitiminde trade banları kalkıyor steam hesabında 10 dolar olan birisi varsa ertesi güne cs2 müzik kiti ile vs tradeleyebilirim
sende aynı şekilde saçma gereksiz konular açmazsın umarım sizin kaç haftada ayda günde yılda duş alıyorsunuz gibi boş beleş konularınız forumda gerçekten yardım arayan insanların hakkına giriyor
bence sen ajansın forumda 7/24 vakit geçirip konu açıp o kanıtlandı bu tespit edildi şöyle oldu böyle edildi diye sürekli konu açman garip hiç işin gücün yokmu çalışmıyormusun sosyal aktiviten yokmu ?
akp çok iyi ya süper akp yaşasın akp
whatismyipaddress
Country:hollanda amerika isviçte almanya azerbaycan :DD
forumda yetki olsa şunların iplerine bi baksam hangi ülkeler görünüyor çok merak ediyorum twitter gibi olsa keşke